• Äldre 4 Jun 22:47
    6154 visningar
    15 svar
    15
    6154

    Hur välja florist?

    Nä. Vi har något som heter fri prissättning i det här landet-om alla blomsterafärer hade samma priser, skulle man vrkligen kunna börja fundera på kartellbildning och så vidare 8vilket är olagligt) Det är precis samma sak som att en frisör eller någon som har en klädaffär tar betalt vad den vill/anser sig behöva för attd riva runt sin verksamhet.
    Däremot finns det inom branschen gemensam förmedlingstjänst av blommor (blommorgram) och då kostar ju buketterna och de olika servicemomenten samma.
    Jag tro du får svårt att få olika florister atts tå och svara dig på vad ditten och daten skulle kosta i alltför sto r utsträckning. Många kommer att vilja boka in en konsulation för att prata helheten.
    Prisnivån i en butik märker du ju däremot lätt genom at helt enkelt kolal vad blommorna verkar kosta jämfört med konkurrenterna. är det "finbutiken" eller torghandlarn du är hos, det märker du rätt snart.

    Du ska välja din florist utifrån hur du blir bemött, ifall du känner att ni kommunicerar bra OCH du ska försöka känna in ifall det verkar vara en butik där man vet vad man håller på med-dvs finns där kunnig och kompetent personal? Jag lovar dig dessutom att det helt klart är värt att betala några hundralappar mer för att få tjänsten utförd av seriösa människor som förhoppningsvis också får vit lön och har utblidning, och som handlar med förstklassiga varor, än att det nödvändigtvis ska vara så billigt som möjligt.

    Butiken i sig bör ge en känsla och fingervisning åt vilket håll det lutar. Gå runt i de butiker du har att välja på och känn efter lite-där du känner dig välkommen och får ett gott intryck, är det stor chans att det blir bäst i slutänden.


    Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur
Svar på tråden Hur välja florist?