• Äldre 26 May 23:01
    7758 visningar
    27 svar
    27
    7758

    Om svar anhålles

    Vi bad våra föräldrar att dra igång "djungeltrumman" någon vecka eller två innan OSA-datumet. 
    Alltså inte sitta och ringa upp varje person och säga "du har inte anmält dig än" utan dom sa (när dom ändå skulle ringa sina syskon om något annat) något i stil med "åh vad kul det ska bli med bröllopet. Jag undrar om XX kommer, har du hört om dom har svarat än? "

    Men typ 95% svarade sista dagen eller dagen efter... Och det var ju ok, vi hade ju satt ett sista datum och även om vi var nyfikna och ville veta så var det ju den dagen som var den sista. 
    De svar som kom efteråt var ändå postade i tid (vi tog bara emot svar via post)...

    Sen finns ju alltid dom där som har träffat ens föräldrar (eller en själv, eller någon annan) på affären eller liknande och sagt "åh vad roligt det ska bli med bröllop" och så tror dom att det räcker, för dom har ju sagt att dom kommer liksom...

    Om ni måste ha in svar innan OSA-datumet så får ni väl bita i det sura äpplet och ringa runt och säga till dom som inte svarat än att "vi upptäckte att vi satte OSA-datumet för sent. Vi behöver veta senast *datum* "
    Och annars så skulle jag inte våga chansa på att de som inte svarat när OSA-datumet väl är över - inte kommer. 
    Det kan ju ha hänt saker. Dom kanske hade sagt till någon att dom kommer och tror att ni fått veta det. Eller dom kanske har svarat men svaret har kommit bort i posten. Eller det kanske har hänt något i deras liv som gjort att dom glömt bort att svara...

    De vi bjöd var såna vi ville ha där, och då vill vi ju veta om dom kommer eller inte, och inte bara anta att dom inte gör det. 

Svar på tråden Om svar anhålles