• johann­agbg
    Äldre 14 May 21:41
    5500 visningar
    17 svar
    17
    5500

    Vilket namn är bäst?

    Tjena alla bröllopssugna här inne ;) Har en fråga. Jag och min sambo gifter oss i sommar och börjar fundera på efternamn. Jag heter johanna alkehag nu och min sambo Johan Magnusson (men han ska ta mitt) Nu till min fråga. Antingen behåller vi alkehag eller så byter vi till Thilly som min pappa heter. Vad tycker ni? Motivera gärna ert svar!!

    Omröstning
    Du måste logga in för att rösta eller se resultatet av omröstningen.
  • Svar på tråden Vilket namn är bäst?
  • johann­agbg
    Äldre 14 May 23:17
    #2

    Ja jag heter ju redan alkehag nu och alkis har varit mitt och mina tre syskons smeknamn sen vi började mellanstadiet typ ;) Ett hemsk smeknamn men som ändå är en del av mig :) Är kluven till namnbyte faktiskt. Gör dotter heter ju alkehag hon oxå :) Svårt beslut det här!

  • johann­agbg
    Äldre 15 May 20:02
    #12

    Ja asså Thilly är super fint. Och passar bra med våra namn. Vår dotter heter leija som oxå passar med thilly. Dessvärre så låter det roligt mmed hennes mellannamn som är Lily :) Sen vet jag inte ifall thilly passar tillsammans med Hailie (som är namnet på vårt nästa barn om det blir en flicka) eller marwin om vi får en flicka. Lite sånt jag tänker på oxå :) löjligt kanske, men a måste gå igenom allt

  • johann­agbg
    Äldre 19 May 15:56
    #17

    Verkar som Thilly vinner rent röstningsmässigt. Men när man kommenterat så är det väldigt olika =) Kommer nog bli att vi behåller Alkehag ändå efter vi har en dotter som heter Leija Lily och nästa barn om vi får en flicka ska heta Hailey, så blir Thilly inte så bra till. menmen som sagt har ju ett par månader på oss =)

Svar på tråden Vilket namn är bäst?