• Grodpr­insens brud
    Äldre 30 Apr 17:51
    3828 visningar
    12 svar
    12
    3828

    Bröllopsmiddag i Paris

    Beror ju på vad för sorts mat ni är ute efter.. Det finns ju massor av fisk och skaldjursrestauranger.. Min absoluta favorit är "Pain, vin et fromage" som är en fonduerestaurang med kanongod mat vilket passar det lite intimare sällskapet men inte de som vill ha kristallkronor och baldukning... De har en hemsida på engelska och man kan boka bord genom mail på engelska. Skriv dock att ni vill ha bord i källaren så slipper ni folk som springer in och försöker få bord... Vill man käka italienskt och pizza så är pizzeria Oskian toppklass.. Annars finns flera sidor på nätet med tips och länkar med betyg..

    http://www.bestrestaurantsparis.com/en/
    http://www.eatinparis.com/EatinParis.woa
    http://www.parisrestaurants.com/

    På dessa sidor kan du söka efter betyg, atmosfär, utbud, pris... Kanon!


  • Grodpr­insens brud
    Äldre 1 May 08:39
    #7

    Jag har för mig att det inte var särdeles dyrt eftersom en fondue räcker till två personer (man kan beställa in för större sällskap). Vi var två stycken och delade på en gryta ostfondue och köpte till en stor tallrik med charkuterier. De fyller på bröd gratios om det skulle ta slut. Man kan även välja att beställa Raclette eller en buljongfondue med kött.. Vill man ha äkta fransk feeling rekommenderas detta. Ägaren är även en hejare på att välja ut rätt vin till de respektive rätterna! Jag TROR att vi fick en helkväll med ostfondue, charkuteritallrik och en flaska vin för ca 300 kr för två... Jag är inte säker men det kan även hända att vi köpte efterrätt =) 

    Mitt råd är att maila och fråga eftr priserna men säg inget om bröllop ifall edt fungerar som i Sverige med sådant...

    Restaurangen ligger inom promenadavstånd från bastiljen där vi bodde in på en liten smågata så det är lugnt runt omkring...  


Svar på tråden Bröllopsmiddag i Paris