• Äldre 29 Apr 21:47
    7876 visningar
    26 svar
    26
    7876

    Paris, London, Venedig och rom?!

    Mariaa skrev 2013-04-28 19:51:26 följande:
    rock brud skrev 2013-04-28 19:33:15 följande:
    jag skulle stsa på rom el venedig. Alt Paris, men inte london
    Vi har tänkt åka till alla 4 städer så det var inte en fråga om vilken som var bäst utan mer vilket väder som rår just då. För vi är lika förtjusta i tanken på alla städer.

    Det bir en sån där bröllopsresa då vi tillbringar 4 dagar i Venedig, 3 dagar i Rom, 4 dagar i Paris och 4 eller 5 dagar i London. Solig
    Trevlig bröllopsresa :)
    Personligen hade jag dock valt att spendera några fler dagar i rom och typ 2 dagar i Venedig.

    Vi var i venedig andra vecka i Juli, då var det olidligt varmt. Men åker ni dit i början av Juni borde det vara ok. Venedig har fantastiska vackra färger och det är fint att bara gå omkring. Det är dyrt i Venedig och himla mycket turister.

    Rom ligger ju mer söder ut och kan vara varmare där då. Vi var där i maj och september och då var temperaturen perfekt. Jag älskar rom, det är min favorit stad. I stadsdelen trastavere brukar vi bo. Super trevlig med många bra restauranger. Rom är en fantastisk stad. Massa vackra  ruiner över allt. Glöm inte att se fontana di trevi på kvällen med då den är upplyst. 

    Paris var kallt när vi var där i Juni. Alla säger ju att det är en romantisk stad. Jag gillar faktiskt mer rom. Men åk upp i eifeltornet och vandra runt i monmart.

    London är en trevlig stad den med. Vädret är väl som i göteborg. Jag hade nog gått på en musikal och druckit afternoon tea på något tjusigt hotell.

    LYCKA TILL

     
Svar på tråden Paris, London, Venedig och rom?!