• stormh­elen
    Äldre 27 Apr 09:00
    8039 visningar
    18 svar
    18
    8039

    Bruden avslöjat möhippan!

    Lavelii skrev 2013-04-27 00:45:50 följande:
    Jag skulle nog inte lägga så stor vikt vid vad jag vet och inte veta och istället glädjas åt att du får en möhippa. Det finns vissa som inte får det.
    Vill du inte höra vad de pratar om och de uppenbarligen inte respekterar din önskan, så hade jag väl ställt mig upp och sagt rakt upp och ner att "jag vill inte höra detta så jag avlägsnar mig tills ni är klara".
    Jag hade nog inte skrivit någon lapp, eller lämnat någon liten "överraskning" om jag var du. Tacka dem kommer du har gott om tid att göra under dagen/kvällen. Oavsett om de avsiktligt eller ej lägger ner "hintar" framför dig så tycker jag inte att man som brud behöver "ge igen" (om än med glimten i ögat) med en överraskning som gör att de förstår att du vetat hela tiden.
    Om det betyder så mycket för dig att de får reda på detta så kan du tala om det för dem i efterhand...

    MEN, om du nu verkligen vill skriva något så räcker de väl med "Tack tjejer för all tid ni lagt ner på att planera denna dag för mig... men eftersom ni inte alltid var så diskreta, så har jag en liten överraskning åt er..." och sen komma på något  anslutning till det som är lämpligt...beroende på vart ni är... 

    Personligen så föredrar jag att i stora drag veta vad som sker... älskar överraskningar som jag är involverad i helt enkelt! haha... Tungan ute 
    Kunde inte h asagt det bättre själv. =)
Svar på tråden Bruden avslöjat möhippan!