• thebri­de
    Äldre 26 Apr 22:25
    7916 visningar
    18 svar
    18
    7916

    Bruden avslöjat möhippan!

    Jag har ett litet dilemma med den möhippa som planeras för mig! såg från början fram emot möhippan och tyckte det skulle bli jättekul, nu är det bara ett irritationsmoment! Jag funderar till och med på att åka någonstans och vara helt okontaktbar den dagen men det förstör mer än vad de ger...


    Problemet är att min täna och jag träffas dagligen och pratar om ALLT! Det har resulterat i att hon har sagt väldigt många A och kommer på sig och säger att det är en hemlis! Telefonen och facebook plingar oavbrutet trots att jag bett henne att inte planera möhippan när jag är närvarande. Min uppfattning på möhippan är att det ska komma som en blixt från klar himmel, de gör den inte nu. Vet datum och aktivitet... dessutom kommer olika personer med olika anledningar till varför de är ett visst datum etc.


    och den värsta kommentaren... Det får du veta tids nog!!!!!!


    Så jag tänkte jag skulle ge dem en liten pik på den första aktiviteten som är planerad. Har varit och pratat med firman som vi ska vara hos och dom är helt klart på och tycker det hade varit roligt. Bekräftade dessutom hur många vi blir och att vi är där!


    Min tanke är att skicka ett litet brev/meddelande som de läser upp när vi kommer.. frågan är bara vad jag ska skriva!! Några förslag? Sen har jag även lämnat en påse med kläder på firman för att ha möjlighet att byta kläder som ett chockmoment också så att de dessutom märker att jag varit där och vetat innan..


    Frågan är ju då om ni kommer på nåt annat jag kan göra? vill ju inte förstöra dagen utan bara ge en liten överraskning till dem..


     

  • Svar på tråden Bruden avslöjat möhippan!
  • thebri­de
    Äldre 26 Apr 22:52
    #1

    Ingen som verkar ha något förslag för vad jag kan hitta på.. ville inte veta något om möhippan men nu har de gått så långt att jag mår så dålig över allt med möhippan och behöver ha något annat att tänka på ett tag..

  • thebri­de
    Äldre 26 Apr 23:04
    #3

    Det är inte att jag vet, men att alla försöker manipullera och att de som planerar möhippan inte inser att de påverkar mig så mycket att de ska göra allt framför mig. Kan de inte inte planera möhippan när jag inte är med och sitter vid andra sidan av bordet när jag dessutom bett dem sluta med de. Eller att de ska ge mig dåligt samvete för att jag inte är på ett visst sälle på dagen. svårt kanske att förmedla exakt hur jag känner men det har bara gått för långt.

  • thebri­de
    Äldre 26 Apr 23:17
    #5

    På ett sätt är det givetvis skönt att veta vilket datum det är också. Bröllopet börjar ju närma sig nu och det finns mycket kvar att göra och eftersom vi bor 20 mil bort ifrån där vi ska gifta oss är det skönt att ha koll.


    Men det är ju inte så mycket att jag vet egentligen utan hur jag fått reda på de och att de inte kan låta bli att lägga frön konstant och att de inte förstår hur upprörd och ledsen jag blir när de konstant ska göra det framför mig. Men nu är det ju bara en vecka bort, men tänkte ju göra en liten kul sak med att skriva och tacka för att dom ordnat med en överraskning för mig osv.. inget elakt utan bara som en kul sak som gör att alla förstår att jag vetat om, blir ju lite svårt att spela överraskad. Vad hade ni gjort i mitt ställe?

Svar på tråden Bruden avslöjat möhippan!