Inlägg från: Chicita |Visa alla inlägg
  • Chicita

    Min blivande man dog idag

    Vilken fruktansvärd upplevelse. Jag kan nog inte ens föreställa mig hur det skulle kännas.

    Men jag känner igen känslan av att vilja dö när man går igenom något så hemskt, när man mister en närstående.
    Jag kan inte sitta och påstå att jag vet hur du känner. Men jag vet att livet på något konstigt sätt går vidare ändå.
    Ta hjälp och stöd av dina nära och kära. Tillåt dig att sörja, men tillåt dig även (när den dagen kommer) att le eller skratta utan skuldkänslor.
    Aniara4 skrev det så bra. Så jag avslutar här och bara instämmer med henne.

    Kram
     

  • Chicita
    BlivandeBruden skrev 2013-05-10 09:42:42 följande:
    Jag undrar om nån kan ge mig råd ang en tatuering jag vill göra. Jag vill göra en minnes tatuering med hans ansikte, namn och någon text.

    Har ni nåt förslag? Jag har aldrig gjort nån tatuering så jag är helt grön innom området.
    Jag skulle hellre valt en bild på något som du förknippar med honom. Han kanske gav dig en ros på första dejten, han kanske hade en favoritlåt där du kan ta en rad ur texten.

    Just nu känner du så här. 
    Men det är inte alls säkert att du känner likadant om 10 år (även om jag vet att det känns som att känslorna aldrig kommer ändra sig). Och då kanske det inte är så roligt att ha ett porträtt (som xMariax säger så brukar dom inte bli så särskilt bra, i alla fall inte i längden när kroppen ändras och färgen bleknar lite) eller ett namn tatuerat på sig.

    Jag har en ko intatuerad på mitt ben.
    Varför en ko?
    Jo för att jag dels samlade på ko-saker och dels påminner det mig om tiden på lantbruksskolan.
    Jag ritade kon själv och fick den tatuerad. Men det tog mig flera år att verkligen bestämma att jag ville ha den här och vara säker på att jag inte skulle ångra mig.
    Kon står dels för mitt samlande, dels för att jag tycker om kossor - riktiga alltså. Den påminner mig också om tiden på lantbruksskolan på både gott och ont. Både mobbingen som fick mig att sluta efter ett år. Men även de få glada minnen jag har därifrån. Den påminner mig om att jag ska vara stark och stå upp för dom som är svaga eftersom det var väldigt få som stod upp för mig när jag mådde så dåligt.
    Men utan att jag har gjort det så övertydligt. Jag vet vad den står för, vad den representerar och det kan bli en bra historia när jag berättar om den.

    Jag skulle nog säga att om du väljer att sätta hans bild och namn på din kropp så bör du vänta minst ett år innan du gör det så du verkligen har tänkt igenom det och hunnit landa i vardagen igen. 
Svar på tråden Min blivande man dog idag