• Äldre 26 May 23:46
    9092 visningar
    35 svar
    35
    9092

    Stockholmsbrudar 2014

    Hej allihopa! Jag vill gärna hoppa in här.
    Vi har just bokat lokal, så nästa tankenöt är vigselplatsen. Vi har också börjat kika på min vigselring, m2b vill bara ha en ring. Men det är nog allt vi ska planera för just nu, ska försöka hålla mig borta från klänningsträsket till i höst iallafall Glad
    Vi har redan hunnit stöta på vårt första problem, m2b's bror kommer att vara utomlands under en lång period nästa år, längre än vi hade räknat med. Så nu måste vi försöka frakta honom fram och tillbaka från andra sidan jordklotet, bokstavligt talat, för att han ska kunna gå på bröllopet. Det hade ju inte varit en omöjlighet att flytta bröllopet två månader, men det alternativet känns så... fel. Så möjligheten finns ju för honom att komma hem, men det blir dyrt. Hur hade ni gjort? Skramlat till hemresan eller flyttat bröllopet två månader framåt?

  • Äldre 27 May 21:18
    #28
    Lenaerik86 skrev 2013-05-27 16:39:28 följande:
    Hej! Kul med en till i forumet nu när HubbaBubba försvinner Glad

    Vilket datum har ni satt i nuläget? 2 mån framåt är ju inte så farligt tänker jag, men det beror kanske på om ni inte vill ha bröllopet under hösten eller liknande?
    14 juni har vi bokat. Ja alltså augusti är ju fortfarande sommar, men vi vill ha bröllopet innan semestrarna och vill gärna kunna slappna av efteråt, efter 1½ år av planering Glad Låter ju lite småaktigt nu när jag läser det själv, men det är så trist att byta när man väl ställt in sig! Tungan ute
  • Äldre 9 Oct 15:42
    #33
    NBFN skrev 2013-09-19 23:10:32 följande:
    Japp.... Motgångarnas år har detta varit och bröllopet har varit i blåsväder då vi inte kunnat vara säkra på att vi har råd med det pga alla bakslag.

    Men vinden har vänt! Det blir trots allt ett bröllop! Så otroligt skönt att kunna hoppa in i planeringen igen.
    Färgtemat är dock ändrat, så även lokal och kyrka, men det gör ingenting, det blir nog bättre så som vi tänkt nu.

    Och välkomna alla nya i gruppen! :)
    Kul att höra, att det löser sig och att ni kan ha ert bröllop Glad Vi har också bestämt oss för att köra på med junibröllopet, vi får helt enkelt flyga hit min m2bs bror när det är dags! (Det låter nog enklare och billigare än det är, men den tiden den sorgen Tungan ute)
Svar på tråden Stockholmsbrudar 2014