• HubbaB­ubba
    Äldre 24 Apr 17:26
    9129 visningar
    35 svar
    35
    9129

    Stockholmsbrudar 2014

    Vi gifter ju oss också 5 juli 2014 i sthlm Glad

    Ska titta på lokal nästa torsdag, samt tisdagen efter det. Mkt spännande Glad

  • HubbaB­ubba
    Äldre 7 May 16:56
    #18

    Vi har nu varit på två lokalvisningar och båda kändes väldigt bra och fina. Glad
    Finns såklart både plus och minus med båda.
    T.ex var den första vi kollade på ett hotell vilket är väldigt bekvämt då man slipper tänka på transport från festen till hotellnatten. Dock var den andra lokalen lite mer intim och mysig samt hade ett dansgolv med bra ljud och discoljus, och det är nästan samma pris på dom ca 800kr/kuvert med 2-rätters, vin till maten samt kaffe och bröllopstårta, så nu hänger det på hur maten smakar då det nästan är viktigast enligt oss.
    Så nu väntar vi på att våran bröllopskoordinator ska boka in provsmakning Glad

  • HubbaB­ubba
    Äldre 22 May 18:29
    #24
    NBFN skrev 2013-05-21 10:18:29 följande:
    Hur går med för er tjejer?

    Som jag nämnt innan så har vår planering stannat upp lite pga. bakslaget med den första lokalen, men nu är vi på fötter igen och vi ska försöka få ihop att kika på tre olika lokaler denna vecka. Alla med vettig hyra osv. Hoppas på att det blir den som vi båda verkligen gillar allra mest, den är preliminärbokad. Visst, den ligger något högt i hyra även den, men som ni vet så får vi otroligt bra pris på mat, serveringspersonal, porslin, dryck, DJ, fotograf osv., så därför känns det ändå helt ok. 15 000:-, och då ingår bra mycket mer än det gjorde på den första som skulle ha kostat oss 30 000:- bara i hyra. Den nya lokalen har även öppet till 05.00. Inte för att vi kanske orkar hålla på så länge, men det är ändå skönt att veta att möjligheten finns :)

    Det blir förhoppningsvis båten Borgila som ligger vid Söder mälarstrand. Hoppas hoppas!


     



     


    Åhh vad fint det ser ut att vara. Blir nästan lite sugen själv på det stället, men det går ju inte Flört
    Ne det blir nog Elite Palace Hotel för våran del, bara maten är tillräckligt bra Tungan ute Väntar ju på att vår bröllopskoordinator ska boka in provsmakning Glad Vore så smidigt att ha det på ett hotell så man slipper tänka på transport från festen.
    Har köpt lite smått och gott också till bröllopet. Bl.a. Örhängen till mina tärnor samt beställt en bolero till mig som jag väntar ivrigt på Glad




    Har även hittat två liknande ringar som jag funderar på till vigselring. Vilken tror ni skulle passa bäst till min förlovningsring? (Det är det undre i blankt vitguld)



    eller

  • HubbaB­ubba
    Äldre 26 May 09:27
    #25

    Vi har efter att ha pratat igenom allt bestämt oss för att istället för att gifta oss nästa år med 60-70 gäster och med en budget på 140.000kr så kommer vi gifta oss i år, 27 juli, för dom närmaste ca 17st, här hemma i trädgården, med en budget på max 20.000kr (helst 15.000kr), och ha ett "riktigt" stort bröllop om ca 5-7 år som vi börjar spara till redan nu.
    Anledningen till det är att vi känner att vi behöver pengarna till så mkt viktigare saker, t.ex körkort till båda och en bil då vi bor en bit ifrån stan och har 3 småbarn.
    Det känns tråkigt att inte få det där drömbröllop man ställt in sig på länge nu, men det känns ändå som det rätta beslutet då vi inte har så mkt pengar till vardags.
    Hoppas ni andra brudar får underbara bröllop, och Lycka till! Glad

Svar på tråden Stockholmsbrudar 2014