• Äldre 22 Apr 19:05
    9025 visningar
    35 svar
    35
    9025

    Stockholmsbrudar 2014

    Hej! Jag har nosat omkring i Bröllop2014 tidigare utan att skriva nåt då inget varit spikat eller officiellt. Jag och min sambo (ej förlovade än) ska med 99% säkerhet också gifta oss 5 juli! Vi var och tittade på Carlshälls gård på Långholmen igår och blev alldeles kära! Så det är prel bokat för både vigsel och middag+fest :) Svävat på små rosa moln idag!

  • Äldre 23 Apr 12:47
    #5

    Tackar! Bröllop nästa sommar blir det garanterat så mycket vet jag Glad

    Vill ni vara mer ute på landet? Vid vatten? Håller tummarna att offerten ser bra ut så ni kan spika datum+lokal. Jag blev förvånad att hela juni redan var uppbokat på det stället vi var och kollade på, det är liksom 14 månader bort! Man måste verkligen vara ute i god tid.

    Långholmen kändes helt perfekt, nära kommunikationer och vid vattnet. De sköter dessutom nästan allt så man slipper rådda så mycket själv. Så det blir nog det stället, känns helt sjukt att tänka på att 5 juli kommer jag få gifta mig där med min största kärlek Hjärta 

    Jag har gjort ett ordentligt collage på pinterest med all inspiration. Skönt att kunna samla det på ett stället. Använder du pinterest?

    Vi kommer vara kring 100 personer, jag blev väldigt chockad över hur fort vi kom upp till så många gäster, då är det verkligen bara nära vänner och släktingar! Ni? 

  • Äldre 24 Apr 16:20
    #8

    Jo det går ju på en del, ca 1000 kr/pers, men då ingår det mesta, lokal, mat, vin till maten, champagne att skåla i, kaffe, avec, personal, ljus på borden och lite blommor och tallrikar och sånt. Men så värt det att slippa hålla på själv och få allt att klaffa.

    Låter som en cool lokal ni httat, vi vill också få till en riktig fest efteråt, bara att hoppas att släkten går hem i tid Flört

    Pinterest är liksom en sida med inspirationsbilder som man sedan kan "pinna" till sin egen sida. Finns hur mkt som helst bröllopsrelaterat! 

  • Äldre 24 Apr 19:18
    #10

    Spännande! Sjukt att vi alla tre ska gifta oss samma dag :)

  • Äldre 26 Apr 06:47
    #13

    Lyxigt att känna en köksmästare! Då förstår jag att ni caterar :) Hur mkt har ni andra planerat hittills? Är det något man borde boka eller tänka på redan nu förutom lokal då?

  • Äldre 7 May 16:46
    #16

    Hej! Verkligen länge sedan vi skrev här inne!

    Jag har nu äntligen blivit friad till på riktigt Glad Vi har pratat om att gifta oss i flera månader som sagt och efter att ha bokat lokal kände jag bara att vi kan väl bara säga att vi är förlovade, men nej då min m2b ville absolut få fria så det var bara att vänta! Förra måndagen överraskade han mig totalt efter jobbet på ett knä med en ring i handen, såå romantiskt Hjärta

    Vi har alltså bokat Carlshälls gård på Långholmen nu och känner oss mer än nöjda med det.

  • Äldre 7 May 16:47
    #17
    Emelie87 skrev 2013-05-07 15:46:09 följande:

    Hej brudar!


    Jag kanske också kan hänga här =) jag och min sambo gifter oss 24 maj 2014 i Sundbyberg, kyrkan är bokad och vi letar för fullt efter lokal att ha festen i. Ska på tre visningar nästa vecka, spännande! Vi var och såg en i helgen men den var ganska ofräch tyvärr.


     


    NBFN: det var ju jättedyrt! Men kanske överkomligt med tanke på att ni får mat och dryck superbilligt istället?


     


     


    Hej Emelie! Kul med fler som hänger här! Jag bor i sundbyberg så nu blev jag lite nyfiken på var ni kollar?
  • Äldre 21 May 12:59
    #23

    Kul att ni skriver lite Skrattande Vi har ju bokat lokal och det känns inte som att det är panik med att göra så mycket mer nu. Vi jobbar på en prel gästlista så att vi kan få till budgeten, det är vi så gott som klara med nu. Sen ska vi kolla runt efter fotograf också, sen kan vi nog lägga oss på sofflocket och slappna av i flera månader och bara tänka på vilka färger osv vi vill ha. Klänning osv kommer jag inte köpa förrän nästa år.

  • Äldre 27 May 16:39
    #27
    Oprekär skrev 2013-05-26 23:46:40 följande:
    Hej allihopa! Jag vill gärna hoppa in här.
    Vi har just bokat lokal, så nästa tankenöt är vigselplatsen. Vi har också börjat kika på min vigselring, m2b vill bara ha en ring. Men det är nog allt vi ska planera för just nu, ska försöka hålla mig borta från klänningsträsket till i höst iallafall Glad
    Vi har redan hunnit stöta på vårt första problem, m2b's bror kommer att vara utomlands under en lång period nästa år, längre än vi hade räknat med. Så nu måste vi försöka frakta honom fram och tillbaka från andra sidan jordklotet, bokstavligt talat, för att han ska kunna gå på bröllopet. Det hade ju inte varit en omöjlighet att flytta bröllopet två månader, men det alternativet känns så... fel. Så möjligheten finns ju för honom att komma hem, men det blir dyrt. Hur hade ni gjort? Skramlat till hemresan eller flyttat bröllopet två månader framåt?
    Hej! Kul med en till i forumet nu när HubbaBubba försvinner Glad

    Vilket datum har ni satt i nuläget? 2 mån framåt är ju inte så farligt tänker jag, men det beror kanske på om ni inte vill ha bröllopet under hösten eller liknande?
Svar på tråden Stockholmsbrudar 2014