• Äldre 7 May 15:46
    9166 visningar
    35 svar
    35
    9166

    Stockholmsbrudar 2014

    Hej brudar!


    Jag kanske också kan hänga här =) jag och min sambo gifter oss 24 maj 2014 i Sundbyberg, kyrkan är bokad och vi letar för fullt efter lokal att ha festen i. Ska på tre visningar nästa vecka, spännande! Vi var och såg en i helgen men den var ganska ofräch tyvärr.


     


    NBFN: det var ju jättedyrt! Men kanske överkomligt med tanke på att ni får mat och dryck superbilligt istället?


     


     

  • Äldre 8 May 11:01
    #19
    Lenaerik86 skrev 2013-05-07 16:47:43 följande:
    Hej Emelie! Kul med fler som hänger här! Jag bor i sundbyberg så nu blev jag lite nyfiken på var ni kollar?
    Vi gifter oss i Duvbo kyrka och har varit och kollat på Eggeby gård på järvafältet, men det var inte riktigt som vi tänkt oss.. Nästa vecka blir det folkets hus i Sundbyberg och i Spånga, samt båten Vieille Montagne vid Södermälarstrand =) Vi vill hitta en lokal där vi kan ta med mat och dryck själva! Vad roligt att du också bor i Sundbyberg =) Och grattis till officiell förlovning!
  • Äldre 21 May 11:41
    #22

    NBFN: Borgila är ju jättefint! Rimligt pris också =) Hoppas att ni får ert förstahandsval! Vi hade gärna haft festen där också men det var redan preliminärbokat tyvärr... Nu har vi bokat en lokal iallafall, Spångafolkan! Vi var och tittade i torsdags och det var verkligen toppen, billigt men jättefrächt och rymligt, och vi kan ha med egen mat och dryck + man får komma dit redan på fredagen för att dekorera och vara kvar länge på lördagskvällen


     


    Det känns riktigt skönt att ha både kyrka och lokal bokade, nu blir det nog lite "paus" i bröllopsplanerandet för vår del. Jag ska prova klänningar någon gång under sommaren och prata med en bekant om att vara fotograf, men det känns som att mycket annat kan skjutas upp till i vinter någon gång =P Vi har bestämt färgtema turkost, vitt och silver och min fästmans syster som är konstnär har gett oss i förlovningspresent att tillverka alla inbjudningskort, och hon ska visa några olika förslag om någon månad.


     


    Vad gör ni andra i planeringen såhär över ett år innan det är dags? =)

Svar på tråden Stockholmsbrudar 2014