• Äldre 29 Oct 20:05
  143984 visningar
  792 svar
  792
  143984

  Vi som gifter oss i Maj 2014

  Har beställt den från DHGate.com, en säljare som heter Cybridalgown. Det är lite på vinst och förlust, jag hoppas verkligen den ser bra ut! I värsta fall får jag sälja vidare och köpa en ny.

 • Äldre 1 Nov 21:34

  Min klänning har landat i Sverige idag! Borde ha den måndag eller tisdag antar jag :) spännande!

 • Äldre 4 Nov 20:15

  Min klänning har kommit nu! Jag är mycket nöjd (och jag slapp tull!). Jag måste göra ett par mindre ändringar, men det ska inte vara några problem. Kan inte lägga upp bilder med paddan så jag får återkomma med bilder

 • Äldre 6 Nov 19:35

  Veronica - som jag förstått det så om man får tull på paket skickade via EMS så får man som ett postförskott och betalar tullen när man hämtar ut paketet. Mitt paket blev utkört av Posten. EMS skickar iaf inga egna fakturor, de sköts av Posten här i Sverige och det stod även ordet "tullfri" på paketet. Har inte hört att Posten skickar ut fakturor?

 • Äldre 7 Nov 20:12

  Härligt Maria! Vi hämtar också våra om två veckor jag hade en del skrotguld hemma så vi fick båda ringar för 6000 kr och då innehåller ändå min sju diamanter. Känns kul att få användning av sitt gamla guld och komma ner i pris. Jag hade ju inte tänkt mig diamanter först, så jag hade budgeterat 4000 kr, men utan skrotguldet hade vi hamnat på typ 9000 kr.

 • Äldre 7 Nov 20:20

  Idag var jag förresten hos frisören som ska göra uppsättningen till bröllopet för första gången. Kanontrevlig med en massa bra idéer som lutar precis åt det hållet jag vill ha det. Skönt att jag fick så bra vibbar av henne! Dessutom ligger salongen direkt bakom hotellet där vi tjejer ska klä på oss så det är bara att smyga bort sen efter.

 • Äldre 12 Nov 19:47

  FruPuff: jag har också beställt min klänning från Kina, dock inte från Jenjenhouse. Min kommer från en säljare på dhgate.com. Är väldigt nöjd! Dock väger jag för mycket för klänningen just nu, men det var meningen för jag ska gå ner i vikt efter nyår

 • Äldre 23 Nov 12:37

  Hej tjejer!

  Long time no see

  FruPuff: vilken supersöt klänning till dottern!

  Här går det fram i ganska sakta mak, men vi har enats om en design för inbjudningskorten. Mamma som är en duktig scrappare ska göra dem

  Ska äntligen visa bilder på min klänning, men lägger dem i ett nytt inlägg!

 • Äldre 23 Nov 12:49

  Inte världens bästa bilder, men...
  Först en bild på klänningen jag provade här i Sverige som kostade 8700 kr. Det är samma modell som den kinesiska sömmerskan sydde min klänning efter.  Sen bilden på min Kinaklänning. OBS!!! Jag har beställt den i en för liten storlek då jag ska gå ner minst 5 kg. Så jag är alldeles för tjock för klänningen idag och därför sitter den illa. Den ska "trilla ner" ca 5 cm till, för den hamnar för högt just nu (fettet håller den uppe haha). Beställde den floorlength och utan släp så den är med vilje kortare än ursprungsmodellen.
 • Äldre 23 Nov 12:50

  Öh, bilden också ja

  Sen bilden på min Kinaklänning. OBS!!! Jag har beställt den i en för liten storlek då jag ska gå ner minst 5 kg. Så jag är alldeles för tjock för klänningen idag och därför sitter den illa. Den ska "trilla ner" ca 5 cm till, för den hamnar för högt just nu (fettet håller den uppe haha). Beställde den floorlength och utan släp så den är med vilje kortare än ursprungsmodellen.


Svar på tråden Vi som gifter oss i Maj 2014