Inlägg från: amerika |Visa alla inlägg
 • amerika

  Vi som gifter oss i Maj 2014

  xMariax skrev 2013-10-05 09:14:28 följande:
  1 November ska jag köpa klänning!!
  Wiiiiiiiii va kul!!! Skrattande Har du redan bestämt dig? Eller ska allt tittas ut och provas där och då? Vilka ska vara med? Var ska ni handla??
  24 maj 2014
 • amerika
  xMariax skrev 2013-10-05 11:04:04 följande:
  Nej jag bestämmer där och då.. Jag tänkte ta med min mor och eventuellt en av tärnorna (som känner mig bäst) till Mäster Skoog och Saras brud & fest i Eskilstuna.
  Fantastiskt att du lyckades utläsa över huvud taget vad jag skrev i min förra citering, vet ej vad som gick snett!!
  24 maj 2014
 • amerika

  Meh... vad var det för fel på mina citeringar igår?? >:(


  24 maj 2014
 • amerika
  xMariax skrev 2013-10-09 09:03:45 följande:
  Jag känner mig jätteledsen! Vi har hoppat fram och tillbka angående fotograf, men häromdagen hittade vi en som vi verkligen ville boka men fick svaret att hon redan är uppbokad... Så nu vet jag inte hur vi ska göra.. Leta vidare efter annan fotograf? Strunta i fotograf?
  Åh vad tråkigt!! Leta vidare tycker jag!! Det finns många duktiga därute, någon ska ni kunna hitta! Eftersom du fotar själv så är det viktigt för dig, du kommer inte bli nöjd annars.
  jeanettejohansson skrev 2013-10-09 06:24:25 följande:
  Varför kommer inte min styckesindelning fram i inlägget??
  Du kanske skriver från mobilen eller en surfplatta? Då blir det ingen styckesindelning här på BT av någon outgrundlig anledning...
  brittlouise skrev 2013-10-09 07:17:22 följande:
  Vi är precis färdiga med våra save the date kort så nu ska de bara skickas i väg. Det blir spännande att se hur alla reagerar för ingen av gästerna vet om att vi ska gifta oss Glad
  Åh vad spännande!!! Sådär kommer det att bli för oss oxå, det är inte så många som vet att vi ska gifta oss!
   
  24 maj 2014
 • amerika

  Nu i oktober ska vi skicka ut någon slags blänkare på facebook och/eller sms om att spara datumet 24 maj bla bla bla. Vi har många långväga gäster som kommer att behöva ordna med övernattning, så det känns mest sjysst att låta dem veta i god tid.

  Inbjudningarna skickar vi i mars och sista svarsdatum är 20/4 för efter det ska vi åka till Tyskland och handla alkohol (den resan är redan bokad). 

  Däremot är gästlistan långt ifrån klar! Vissa gäster är självklara, medan det är riktigt svårt med andra. Jag skulle gärna bjuda många vänner så det inte bara blir ett släktkalas, men jag inser att jag inte har så många vänner som jag vill bjuda på ett bröllop! Kollegor, skolkamrater, föräldrar till barnens kompisar är inte direkt sådana jag bjuder på mitt bröllop, även om vi träffas och umgås och har trevligt ihop. Som det ser ut just nu så är det ca 40 släktingar och 15 vänner, inkl barn. Och så tycker jag att det känns svårt med vänner eftersom min fästman inte känner alla som jag ev skulle kunna tänka mig att bjuda och då vill jag inte bjuda dem. Plus att hans vänner inte finns i Sverige och även om de blir bjudna, är det inte troligt att de kan komma. 

  Hur ser det ut för er andra?


  24 maj 2014
 • amerika

  Vilka vackra klänningar ni har hittat mamp och Caledonia!! Så skönt att kunna bocka av den punkten på att-göra-listan!

  Så trist för dig xMariax att det var så dålig service i bröllopsbutiken du besökte!  Inte precis vad man önskar sig... Sen verkar ju din svägerska/numera f.d tärna vara en hopplöst omogen tjej - lika bra kanske att hon hoppade av uppdraget annars hade du nog bara haft problem med henne!

  Malin4900: visa oss resultatet sen av dina ljuslyktor, det låter snyggt!! 


  24 maj 2014
 • amerika
  Caledonia: vad ska du pyssla med de sista tre månaderna när du redan betat av allt??!! *skrattar* Så härligt med din entusiasm, den smittar!

  xMariax: men fy, vilken hemsk expedit! Det bemötandet är snudd på en anmälan till Diskrimineringsombudsmannen!
  24 maj 2014
 • amerika

  Hos oss vilar planeringen för tillfället. Jag har hysteriskt mycket att göra på jobbet, jobbar övertid 10-15 timmar/vecka och har ingen ork över till nåt annat än soffhäng!

  Hade sett fram emot att gå och titta på en bröllopsmässa i ett köpcentrum i min stad, men det blev inställt pga för få utställare. Oktober är väl inte riktigt rätt tid. Så då gick luften ur litegranna för jag hade gärna boostat m nån slags inspiration.

  Om några veckor kommer fästmannens ena syster för att stanna ett tag och hälsa på oss och då ska vi gå igenom gästlistan m henne, vilka vi "bör" bjuda från deras släkt osv. Sen är det bara att fixa själva inbjudnigskorten, men det är ju en rolig del av det hela! Glad


  24 maj 2014
 • amerika
  xMariax skrev 2013-11-01 21:51:36 följande:
  Åhh vad spännande!! Glad Själv sitter jag fortfarande och velar.. Har hittat en klänning jag älskar, men vågar inte beställa den än pga att jag är så osäker på om jag kan bära upp den... Är lite tveksam på om klänningen passar min kroppsform.. Klänningen är en ''ball-gown'' modell och min kroppstyp är äppelformad.. Obestämd
  Om du har möjlighet, så försök att få prova en klänning i samma modell live, s a s, i en butik. Då både känner du och ser du hur det faktiskt ser ut!
  Jag och min mamma åkte t en stor klänningsbutik i Kungsängen, Sthlm när jag skulle gifta mig förra gången (18 år sedan alltså). Väl där provade jag ett antal klänningar, den ena pråligare än den andra och inte alls min stil. Men modellerna var de rätta!Och vilken skillnad det var att få på sig en klänning som satt bra! 
  24 maj 2014
 • amerika
  xMariax skrev 2013-11-02 10:52:52 följande:
  Tyvärr har jag provat varenda klänning som finns i min storlek i stan och jag har inte möjlighet att testa i någon annan stad som det ser ut nu..
  Det är synd Rynkar på näsan 

  Men sen tänker jag såhär: att huvudsaken är att det är en klänning som du själv trivs i. Alla som är där vet vem du är är och hur du ser ut, inte minst din blivande man. Om du känner dig vacker i en fin klänning, så kommer du att uppfattas som vacker, ingenting annat! En strålande brud är en strålande brud, oavsett storlek, hårfärg, längd eller annat som man själv kan haka upp sig på. Och det viktigaste (förutom att du själv ska gilla din klänning) är ju att den blivande maken tycker att du är den finaste i världen (vilket han redan tycker, annars hade han såklart inte valt att gifta sig med just dig!) Han kommer att uppskatta dig mest i en klänning du trivs i. 
  24 maj 2014
Svar på tråden Vi som gifter oss i Maj 2014