• Äldre 1 Oct 21:46
    153501 visningar
    792 svar
    792
    153501

    Vi som gifter oss i Maj 2014

    Hejsan! Jag tyckte det började bli dags att presentera mig, jag har smygläst här på Bröllopstorget rätt länge nu. Den 17 maj 2014 är det dags för vår del, och jag läääängtar. Det blir i Skåne för vår del, och kyrka och festlokal (och därigenom catering etc) är bokade. Jag köpte klänning nyligen, och tyckte jag var ute i jättegod tid. Men det visade sig att leveranstiden var något helt osannolikt, så det är precis att de hinner justera den i affären innan det är dags - jag är jätteglad att jag inte väntade en månad till med att åka dit! Annars är väl för tillfället det största "problemet" skorna, och att komma till en kompromiss med m2b om våra inbjudningskort. Jag gillar blommor, art deco och 50-tal, han föreslog vampyrer. Tur att vi har lite tid kvar!

  • Äldre 1 Oct 21:57

    xMariax, de hade en leveranstid på sex månader, och man skulle räkna med två till för justeringar - på inget annat ställe jag varit på har de varit ens i närheten av det (jag tror det längsta var fyra månader) så det kommer säkert gå jättebra! För min del var det här den andra klänningen som jag bestämde mig för var Klänningen med stort K, men jag råkade fråga den blivande maken vad han tyckte om den innan jag poängterat att det var den jag bestämt mig för korkat nog... Så han gav mig ju ett ärligt svar och det var bara att fortsätta leta ;)

  • Äldre 1 Oct 22:10

    Den första, alltså. Den andra var jag mycket noga med att tala om att den redan var köpt...

  • Äldre 1 Oct 22:20

    Du kan ju alltid ringa och prata med någon av affärerna? Om du köper den i slutet av oktober, så får du ju den i slutet av februari med fyra månaders leveranstid. Då borde det ju finnas gott om tid till justeringar.

Svar på tråden Vi som gifter oss i Maj 2014