• Äldre 18 Aug 23:14
    153142 visningar
    792 svar
    792
    153142

    Vi som gifter oss i Maj 2014

    Hej. Då hoppar jag in. Gifter oss 31/5 i byn där vi bor (Mellanskåne) och kommer sen vara i en festlokal där vi kan ordna mkt själv. Kommer försöka få fram en bra myskänsla igenom. Budgeten ligger på ca 120.000,- för ca 65 personer exklusive resa. Maten kommer vara hjortstek till förrätt, helgrillad gris i buffé form och sen creme brulee som efterrätt. Och bröllopstårta. Godis buffé och bar med 4-5 olika drinkar att välja på. Gillar det personliga, så kommer ordna mkt själv. Har en underbar florist i Löddeköpinge (flowerdesign by Pernilla Andersson) som hjälper till med all deko. Har valt lime som tema, och kommer ha massor av färska limefrukter på borden, blandat med pärlor o blommor. Hon har även hjälpt mig att hitta glas att ha välkomst drinken i, som hon specialbeställer åt mig, så jag kan hyra, alt köpa billigt. Bröllopsresan kommer bli en överraskning för mig, då min blivande man bokar o planerar allt. Min fästman friade i juni, jag var helt ovetandes (efter 13 år). Han samlade våra närmaste vänner och överraskade mig när jag skulle ut o äta med min syster. Ringen hade han lånat v juveleraren, sen har vi valt ut min ring gemensamt. Han får sin till bröllopet. Ringar var dyrare än jag räknat med, men har valt en ring med stenar ist för att ha 2 st. Kommer även ha ett "photo booth" på festen, och engångskamror på borden. Ja det var lite om vårt bröllop... Än så länge. Kommer säkert komma upp fler idéer på vägen..

  • Äldre 19 Aug 10:56
    Caledonia skrev 2013-08-19 06:42:29 följande:
    Jenny2001: då gifter vi oss samma dag, irte allt för långt ifrån varandra kul! Låter jättefint med lime! Var ska ni hålla festen? Vi tänkte också först ha engångskameror, men så var vi nyligen på ett bröllop där det fanns, och de blev väl använda de första 10 minuterna, sen tog de slut. Jag vill undvika det, så vi kommer sätta ut digitalkameror istället med nya sd-kort i. Skrapar ihop och lånar från föräldrar osv. En tanke bara som jag ville dela med mig av!
    Åhh, vad smart. Vi tänkte sätta ut vår egen digitalkamera med stativ och avlösare i foto båset, men hade varit superbra om man kan ha digitalkameror även på borden...! Ska kollas upp.. Brukar inte bli jättemånga bra kort på engångskameror..

    Vi ska vara i snogeloge på festen efteråt. Det är en gammal beteskällare som är omgjord.  Hög mysfaktor.. Ligger i snogeröd. 
Svar på tråden Vi som gifter oss i Maj 2014