• Äldre 19 Jul 09:03
    157199 visningar
    792 svar
    792
    157199

    Vi som gifter oss i Maj 2014

    amerika skrev 2013-07-18 20:00:41 följande:
    Hoppsan! Jag klickade visst hem ett par örhängen + ett armband från etsy! Såååå vackra m lila ametister, min favoritfärg Hjärta om jag ombestämmer mig och inte vill ha dem på bröllopet, så kommer jag att använda dem ändå.



    Sorry för de gigantiska bilderna!!!
     
    Så vackra. Är väldigt förtjust i Ametist! Klart du ska spara dessa till dagen D.
  • Äldre 8 Aug 18:02

    amerika skrev 2013-08-07 18:56:13 följande:Festlokalen bokad!  Helt fantastiskt med en lokal som vi får ha från fredag kl 12 till söndag kl 13 för 1400 kr som betalas när man hämtar nycklarna....Och så har jag idag också skickat ett mejl till ordföranden hembygdsföreningen som sköter om platsen där "vår" ek står och förberett dem på att vi vill ha vigseln där. Det är ju öppet och fritt för alla men jag tycker det är sjysst att informera. Dessutom kommer vi behöva lite hjälp att få tillgång till elektricitet och toaletter...  UNDERBART!!! Nu är ni på G!!

  • Äldre 9 Aug 15:23
    amerika Jag både drar på läpparna och rynkar på näsan åt din mor och moster. Jag tor att din mamma är/varit lite bekymrad över den situation ni har innan alla orosmoln snart är borta. Din moster tog säkert bara något konkret i luften att kommentera för att hon blev överraskad och inte visste vad hon skulle säga. Du ska se att de gläds med er när det väl börjar närma sig och de får lära känna honom mer. Din pappa är en klok man, han ser hur lycklig hans dotter har blivit. Eken kommer att ha fina blad och då får du vatten på kvarn. ha, ha.  
    Vi har inga föräldrar kvar i livet och som sagt släkten utom mina barn var helt ovetande, en del vet inte om det ännu så det kanske blir en chock när vi väl ses. Å andra sidan så träffas vi så sällan. Men den del av släkten vi umgås närmare med har blivit genuint glada för vår skull och det känns jättebra.
Svar på tråden Vi som gifter oss i Maj 2014