Inlägg från: Malin4900 |Visa alla inlägg
 • Malin4900

  Vi som gifter oss i Maj 2014

  Hej, jag hoppar också in här. Vi planerar att gifta oss 17 maj, men är flexibla om lokalen/kyrkan inte är ledig då. Det var min sambo som valde datum då det skulle vara lätt att komma ihåg pga Norges nationaldag ;) Vi har en egen budget på 40.000 och kommer få bidrag från iaf min familj och ev även sambons mamma. Klänningen betalar min mormor :) Om jag inte ångrar mig kommer vi ha mintgrön och spets som "tema". Vi ska åka och kolla lokaler inom ett par veckor. I övrigt har vi inte gjort/bestämt något. Eller jo, min syster ska vara tärna och vår dotter blomsterflicka ev med hjälp av min kusin då vår lilla tjej knappt kommer vara 2 vid bröllopet. Kul att läsa om era planer och hur långt ni kommit. Hoppas vi kan hålla ihop tills det är dags!

 • Malin4900

  Vi var och kollade på ringar idag. Det pirrade i magen när vi åkte hem och nu känns det ännu mer verkligt! Åh vad jag längtar!!

 • Malin4900

  Hihi jag såg inte heller att var drakar förrän du skrev det :D Vilka fina platser ni hittat! Vi har letat festlokal och varit runt och tittat lite men inte bestämt oss, har ett ställe kvar att kika på. Dock ser detbför tillfället ut att bli Marstrand, utanför Göteborg.

 • Malin4900

  Men oj vad jobbigt att vara utan vatten! Vi har bokat fest/middagsplats och i morgon ska jag boka kyrkan, hon som har hand om det hade sem när jag ringde i veckan.. Tur jag inte ringde tidigare och fick vänta ännu längre :D

 • Malin4900

  Jaha, då gifter även vi oss den 24 :) Kyrkan var bokad den 17 som vi först tänkt, som tur var gick det att boka om restaurangen iaf!

 • Malin4900

  Det är faktiskt ganska kul :D Jag kollade på den 10 men då var kyrkan bara ledig kl 1 och det tyckte vi var för tidigt. Det känns så sjukt spännande och lite pirrigf nu när vi bokat!

 • Malin4900

  Vi ska skicka ut std snart och inbjudningarna i januari tror jag. Jag har gjort prover på båda men väntar på ett par saker från Ebay :D Spännande att se om det blir som jag tänkt...

 • Malin4900

  Vad roligt att se bilder på beställda och eventuella klänningar! Själv får jag ångest över att det finns så mycket att välja på.. Men ska ta mig ut och testa lite snart tror jag :) Jag hittade iaf ett par skor i precis den mintgrönt nyans vi (läs jag) valt som färg till bröllopet, så jag slog till!

Svar på tråden Vi som gifter oss i Maj 2014