• Vi som gifter oss i Maj 2014

  Fre 24 maj 2013 17:48 Läst 77722 gånger Totalt 792 svar
  Visar endast inlägg av Jerka14 - Visa alla inlägg
 • Fre 24 maj 2013 17:48 #42

  Hej! Vi gifter oss 10/5-2014. Vi hade en budget på ca 40-45 000 där vi först hade tänkt egenlagad buffe men mina föräldrar ville gärna bidra med pengar för catering eftersom de tänkte att det underlättar för oss. Det var välkommet men inget planerat. Så vi har samma budget men kan lägga mer pengar på annat istället.

  Vi har hittills bokat kyrka, festlokal och catering. Jag har sett ut en kinaklänning jag gärna skulle vilja ha men vågar inte köpa den ännu.
  Vi vill ha band under festen för vi är rädda att det är svårt att få igång feststämningen med t.ex. spotifylista, men vi har inte bokat något ännu.

  Vi har tillfrågat toastmaster, tärna och bestman och alla sa ja som tur var.
  Vi tänkte be en av mina fotokunniga vänner att vara fotograf, dock vet hon inte om det själv ännu ;)
  Vi funderar på att be någon av mina musikaliska vänner att spela/sjunga i kyrkan men har inte helt bestämt oss.

  Det som jag velar mycket med fortfarande är ringen, buketten, inbjudningskort och färgtema för lokalen. Matsalen har mörkröda väggar så det gäller att det inte skär sig för mycket med servetter och annat. Just nu lutar det åt offwhite, silver och grönt.. naturligt och ev. lite vintagetema då huset är gammalt. 

  Korten funderar vi på att göra egna, men vi uppskattar att priset blir ungefär detsamma om vi beställer färdiga. Vi är inte helt klara på hur vi vill ha dem. Vi funderar antingen på att börja skicka ut dem under hösten eller skicka ut save-the-date-kort då hans familj och vänner bor 40 mil härifrån och behöver boka resa & hotell så det behövs lite förberedelser för dem. Helst vill vi skicka ut något nu!

  Jag vill gärna ha en ring med lite mer bling på. Förlovningsringarna är släta i vitguld. Min m2b ska nog göra om sin förlovningsring och lägga till datum för vigseln innuti, han var inte sugen på två ringar.

  Bröllopsresa har vi knappt funderat på. Pratat lite om Italien men inte mer än så.

  Ännu är bröllopsplanerna hemliga för de flesta. De som vet är bådas föräldrar samt min bror, min tärna och hans bestman samt min m2b ena bror som ska vara toastmaster. Hans andra bror vet inget :) 

Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll