• Grodpr­insens brud
    Äldre 11 Apr 20:17
    3847 visningar
    14 svar
    14
    3847

    Vart resa över weekend?

    Absolut Paris!!! Jag och sambon var där i höstas. Så härligt! Och man behövde inte vara orolig för att de skulle surna till över bristande franskakunskaper som man alltid hört, alla var jättetrevliga trots vår engelska! Ett tips är att äta på pizzeria Oskian och dela en flaska vin.... Bättre finns nog inte i VÄRLDEN... Eller sitta på restaurangen Pain, Vin et Fromage och dela en ostfondue med charktallrik över en... hmm... flaska vin =) Liten härligt ställe men alltid knökfullt. Fördelen är att de talar bra engelska samt tar emot bordsbokning via mail så man kan fixa det hemifrån! 
    Men ska ni till Paris på en weekend så skippa att gå in på turistattraktionerna.. Jag och sambon strosade runt hela Paris på en dag.. Då passerade vi de största ställena som Notre Dame, Eiffeltornet, Louvren och Trimufbågen.. Det var lagom på en söndag eftersom bara de dyra affärerna runt Champs Elyssee som har öppet då. Trevlig förnstershopping =) Vi passade på att ta en fika på Starbucks i studentkvarteren nära Eiffeltornet. Inte lika dyrt som precis invid tornet... 

    Riktigt bra promenadstad!  

    Vill ni ha lite mer organiserad weekendresa så vet jag att Ving arrangerar till flera olika storstäder. Där kan man ju också välja olika prisläge..  


Svar på tråden Vart resa över weekend?