• Äldre 13 Sep 09:32
    79436 visningar
    592 svar
    592
    79436

    Augusti 2014!

    Jag blir också gift under augusti, 9:de för att vara exakt Glad
    Vi planerar ett ganska stort bröllop med 100- 120 gäster, i en lokal som redan är bokad, en festplats vid en sjö. Vigseln håller vi på att lösa i detta nu. Vi vill igentligen vigas på samma plats som festen eftersom ingen av oss är direkt kyrkliga. Men nu har det tillstött lite problem som gör att jag övervägar att ha vigseln i kyrkan i närheten ändå. 
    Maten blir en två eller tre rätters middag. efterrätten kanske utgår, så det bara blir tårta. Till varmrätt har vi planerat råddjurs stek. Fick för någon vecka sedan den trevliga överraskningen att mina föräldrar betalar all mat  Skrattande Så roligt för plånboken!
    Vi har även bestämt att vi ska ha ett maritimt tema då vi båda älskar havet och seglar.
    Letar klänningar och planerar, mest utan mannens hjälp. Än så länge vill säga, han ska nog för göra sin del också.
    Budgeten är satt till 50. 000 så inga extra vaganser här inte... Skrattande

  • Äldre 17 Oct 11:50

    Nu är klänningen köpt!
    Fyra råddjur ligger i frysen, de får bli huvudrätt men frågan är om det blir efterrätt och tårta eller bara tårta. Tror många kommer vilja ha kaffe två gånger om det blir efterrätt och tårta? Hur tänker ni?

    Har nu också bestämt oss för att vigas i kyrkan, ska prata med prästen här i veckan. Måste ju bara gå med i Svenska kyrkan också Obestämd
    Har gett sambon i uppgift enligt traditionerna att han får fixa brudbukett och vigselring. verkar ibland som ett väldigt dåligt beslut Skrattande Träffade frisören häromdan, hon skulle fundera kring hur brudkronan enklast kommer till sin rätt.
    Måste ta tag i det där med musik och fotograf.

Svar på tråden Augusti 2014!