Inlägg från: Slilja |Visa alla inlägg
  • Slilja

    Augusti 2014!

    Hej, vet inte om jag skrivit i denna tråden, har dock följt den ett tag. Vi gifter oss den 2 aug:) Icalundahl: min m2bs släkt är betydligt mindre än min o vi känner också att det kommer bli mer folk på ena sidan varför vi nog kommer att köra lite "pick a seat, not a side", då blir det mer "jämvikt" o alla sitter så långt fram som möjligt! Ett tips bara:) Alla mina gäster är hans o tvärtom tycker jag.. Efter vigseln ingår vi ju i varandras släkt! :)

  • Slilja

    Vår budget ligger just nu på 70tkr för 70 gäster; 3' för lokal, 23' för förrätt, huvudrätt o tryffel, 2,5' för cupcakes/tårta, 6,5' för klänning, 6,5' för ring, 2' för trycksaker, 2' för m2bs kläder, 4' för fotograf, 3' för presenter till värdpar o serveringspersonal, 7' för dricka, 3' för hår o makeup, 3' för dekoration o 3' för blommor. Känns dock som att vi kommer kunna komma undan lite billigare på vissa poster. Bröllopsresan är ej med i budget, den är ej bestämd än då vi ej har bestämt var vi ska! Så härligt när man hittar sånna kap:)

  • Slilja

    Vi kommer också skicka vår inbjudningar då någon gång och tycker det räcker med det! Kommer inte skriva något om att vi vill ha ett barnfritt bröllop, kanske skriver det på hemsidan annars tänkte jag ta det vid osat, har iofs bara 5 kusiner med barn, inga vänner som har barn o inga på min m2bs sida. Tror inte de vill ha med sina barn faktiskt så blir nog inga problem med undantag för en som kommer amma som såklart får komma:)

  • Slilja

    När det gäller snittblommor så kolla olika handelsträdgårdar, de borde vara billigare än lokala butiker. Jag bor inte i Sthlm så har inga tips på specifika handelsträdgårdar!

Svar på tråden Augusti 2014!