• Äldre 21 Aug 13:18
    79990 visningar
    592 svar
    592
    79990

    Augusti 2014!

    Grattis till alla blivande augusti 2014 fruar! Jag hänger också på här!

    Min m2b friade i somras efter 4,5 år tillsammans. Så nu har vi börjat planera lite! Min m2b är från Australien så vi måste redan nu börja informera hans familj och vänner så dom får tid att planera in en eventuell resa till Sverige.


    Vi gifter oss den 9 augusti 2014 i Mölle Kapell (Norr om Helsingborg) och vi har bokat lokal, skrivit en preliminär gästlista, köpt ringar, bestämt ett färg tema och nu börjar jag spana in dekoration och klänning. Vill inte beställa över nätet utan jag kommer ta med min mamma, syster, bästa vän för att pröva lite klänningar- göra det till en mysig aktivitet ihop.  Dessutom vill min m2b inte se klänningen fören när vi möts vid altaret… 


    Jag vill inte ha en galet glamorös princess klänning, det är inte jag... Utan jag vill ha något lite mer enkelt.  Jag hittade en fin klänning från By Malina, dessutom till bra pris. Men man vill ju titta runt lite innan man bokar tid för att pröva… Är det någon annan som har några bra tips på fina lite enklare klänningar?   


    Förresten är det någon mer augusti brud som ska gifta sig med en engelsktalande? Hur ska ni isåfall göra med språket under vigseln? Troligtvis blir det främst engelska och lite svenska under vigseln och under själva festen får det nog bli vad det blir man kan ju inte styra gästernas tal.

    Ska bli kul att följa er augusti 2014 brudar! 
Svar på tråden Augusti 2014!