• Äldre 11 Jun 00:48
    78605 visningar
    592 svar
    592
    78605

    Augusti 2014!

    Även vi ska gifta oss i augusti nästa år. Vi har tänkt oss vigsel i kyrkan som vi bor 150 m ifrån och sedan fest hemma i trädgården för allihopa.Vi blir nog en 50-60 gäster tror jag, MrMr vill dra ner på antalet gäster medans jag gärna bjuder även lite nyare bekantskaper. Känner inte att man måste ha känt varandra i 15 år flör att kunna bjuda dem på bröllop. Tanken är att vi nu under semestern ska bestämma datum och beställa förlovningsring, på fredag ska jag till guldsmeden, förhoppningsvis kan vi gå dit båda två tillsammans.      

  • Äldre 16 Jun 11:00
    #61

    Även jag kommer att göra det mesta själv. För oss handlar det dels om kompromisser mellan mig o min sambo o dels känner vi båda att ett dyrt bröllop inte riktigt är vi. Mycket är också för att jag tycker om att göra saker själv snarare än att köpa in tjänster/saker. Vi kommer att ha buffe, o jag kommer att laga den mesta maten och hela dessertbuffen. Bröllopstårtan kommer jag också att göra själv. När vi diskuterade bröllop och hur vi ville ha det så hävde jag ur mig att man kan äta ju faktiskt äta hamburgare eller vad som hels när han helst av allt inte ville ha en bröllopsfest över huvud tagett. Nu har det blivit lite av en grej mellan oss och vi ska faktiskt grilla hamburgar, bland många andra saker, på buffen. Jag har tänkt mig lite amerikanskt 50-tal med färglada efterrätter mycket pastellfärger.  

  • Äldre 16 Jun 17:40
    #65

    Även jag har en tendens att tycka att de billigare ringarna är snyggare än diamantringarna. Själv är jag absolut ingen diamanttjej över huvudtaget. Jag har troligtvis bestämt mig för en blå topas-ring med lite diamanter runt samt en ring i rosenkvarts (hittade stenen hos guldsmeden och blev totalt förälskad). Dock är dem både väldigt stora ringar så man kan inte ha en annan ring på handen samtidigt. Men jag har bestämt mig för att ha två ringar som jag sen kan alternera emellan.

  • Äldre 19 Jun 10:52
    #69

    Min sambo ska bara ha en ring, och det blir en vigselring. Men han hatar verkligen att ha ringar så han kommer nog att bära den ytterst sällan vilket är helt ok för mig. För honom är det även ok att jag tar av mig min ring, vilket gör att jag har kunnat välja exakt den ring som jag vill ha utan att behöva tänka på att den ska vara praktisk. Jag har valt att ha en STOR solitärring. Jag har valt att ha två stora ringar, både vigselringen och förlovningsringen så jag kommer inte kunna bära dem tillsammans utan kommer att alternera mellan dessa två beroende på humör och vad jag känner för. Smart av er att lämna bort barnen så att ni får lugn och ro vid utprovningen.... 

  • Äldre 19 Jun 10:53
    #70

    Fresten.... Min förlovningsring är nu beställd och är nu under tillverkning. Den borde dyka upp under slutet av nästa vecka. Då kommer en bild.

  • Äldre 21 Jun 11:34
    #71

    Vad långt vissa av er har kommit, vi har inte ens satt ett orderntligt datum än... Velar mellan två stycken, 2:a eller den 9:e. Jag har dock så smått börjat att pyssla. Jag kan absolut inte bestämma mig för vilka färger jag vill ha bröllopet i så nu tar jag helt enkelt alla pastellfärger som jag tycker är fina och mkt natursaker såsom mossa och gräs och kvistar. Vi ska ju ändå vara utomhus....Nu får vi sätta fart på den här tråden tycker jag. Ska ladda upp mitt pyssel bara mannen lämnar datorn, plattan fungerar inte att ladda upp bilder på. 

  • Äldre 21 Jun 12:05
    #73

    VI har en hel del ramar klara faktiskt. Mycket för att jag är den som vill pyssla och fixa och planera så då är det bra om ramarna är klara. Eftersom vi kommer att göra allt själva i stort sett så kommer det att ta en hel del tid, bland annat ska vi ha älgkött till hamburgarna hade vi tänkt, och jakten sker ju om ett par månader så det gäller att prata med jägaren. Jag sitter just nu och pysslar med inbjudan, det är ändå rätt många som ska göras och jag tycker inte om och behöva sitta och göra alla på ett par kvällar för att de ska gå med posten. Jag vill ha gott om tid så att jag tycker att det är roligt att pyssla. Dessutom ska vi ha barn i början på september så det kommer finnas annat att göra under året med  , bland annat ska ett dop planeras till i början av december. Jag får se det lite som ett generalrep, tänkte bland annat baka en liknande tårta (dock inte våningstårta) för att sätta smaker och utseende lite.

  • Äldre 21 Jun 13:26
    #74
  • Äldre 21 Jun 13:28
    #75


    Sådana här vindsnurror tänkte jag göra och fylla hela festplatsen med i olika pastellfärger, och sedan kan barnen ta med sig hem och även leka med under kvällen.
  • Äldre 23 Jun 20:52
    #81

    Tropicallime - Vilka jättefina blommor du har gjort, och jag förstår verkligen att du har börjat redan nu. Det är långt kvar... men året kommer att gå fort.

Svar på tråden Augusti 2014!