• schmoc­k
    Äldre 9 Apr 18:21
    78620 visningar
    592 svar
    592
    78620

    Augusti 2014!

    Jag hänger på!

    Jag och min fästman ska gifta oss 16 augusti 2014. Lokalen är bokad, den ligger ett stenkast från kyrkan här i Göteborg. Tyvärr tycker kyrkan att vi inte får boka än, de tycker det är för tidigt. Sp vi får tålmodigt vänta och hoppas att ingen snor vår tid! hehe.

    Vårt tema är lila, vitt och silver.

    Min vän som är fotograf ska fota oss, hon är jätteduktig och så blir det rätt billigt. Maten blir buffé från mitt jobb. Antagligen tårtan med, det har vi inte bestämt. Jag har bestämt vilken sorts klänning jag ska ha, en med ärmar i spets. Men kläder och allt köper vi nästa år, jag håller på att gå ner i vikt nu ändå.
    Dekorationer tar vi pö om pö under året.

    Bara kyrkan bokas så är det lugnt, vi ska ha ett ganska enkelt bröllop för den närmaste familjen (ca 30 gäster), budget mellan 30000-40000.

  • schmoc­k
    Äldre 13 Apr 09:59
    #13

    Jag tänkte jag skulle testa att ringa kyrkan igen på måndag. Dår har det ändå gått fyra månader sen jag testade första gången. Hoppas vi kan boka, det känns så nervöst att inte ha det färdigt!

  • schmoc­k
    Äldre 14 Apr 19:50
    #15
    sandrakorpe skrev 2013-04-14 18:29:38 följande:
    Här är en en till som blir fru i augusti  2014 närmare bestämmt den 16 augusti. Vi har bokat lokal och ska försöka boka kyrka så snar vi kan.
    16 augusti du med? Samma som oss, vad roligt Glad
  • schmoc­k
    Äldre 16 Apr 15:36
    #18
    sandrakorpe skrev 2013-04-16 14:55:25 följande:
    Nu har jag bokat kyrka och lokal. Hur långt har ni kommit i planerinegn?
    Vi har bokat lokal och fotograf. Bestämt maten. Köpt halsband. Thats it Drömmer Men det andra hinner vi ta till nästa år. Men kyrkan måste bokas såklart, helst så fort som möjligt.
  • schmoc­k
    Äldre 24 Jun 09:41
    #83

    Nu är kyrkan bokad! Klockan 15.00 den 16 augusti nästa sommar! Så glad!


    Marione skrev 2013-06-23 20:58:09 följande:
    Fråga.... Vi skulle egentligen ha ett trädgårdsbröllop, men jag är verkligen oroad över vädret. Det finns en lokal bara ett par hundra meter hemifrån oss som är lämplig för bröllop. Mitt förslag är att vi har middagen där och sedan att hela sällskapet förflyttar sig hem till oss för efterföljande fest med dans och sedan tårtätning. Sambon tycker att det blir konstigt att hela sällskapet ska förflytta sig mitt i. Saken är den att det blir även billigare att hyra denna lokal än att hyra tält, bord och porslin... Vad tycker ni? 
    Jag tycker inte det blir så konstigt. Speciellt inte när det bara är några hundra meter att gå. Det har jag sett på bland annat det hära Fyra bröllop som var på tv. Fast då gick de ännu längre. Varför inte ha nån som spelar musik längst fram i tåget när ni går? För att få stämning till festen.
  • schmoc­k
    Äldre 24 Jun 14:33
    #85
    Marione skrev 2013-06-24 10:12:50 följande:
    Tack för feedback. Jag tycker inte heller att det skulle bli konstigt, ALLT kommer verkligen att finnas inom gångavstånd. Kyrka, lokal och vårt hem. Dessutom skulle vi bli tvugna att skicka ut alla på en tipspromenad eller ngt för att kunna duka av buffén hemma och göra ordning för kvällen. Men ju mer jag tänker på det så kanske man kan skicka sällskapet på en liten tipspromenad som avslutas hemma hos oss. För lokalen ligger verkligen bara nerför backen.
    Det låter toppen tycker jag! Då blir det ju natulrigt att gästerna förflyttar sig. och en bra chans för dem att mingla.
  • schmoc­k
    Äldre 25 Jun 14:48
    #93

    Vistaprint är billigt. Kolla där, där köper vi våra inbjudningskort från bland annat.

  • schmoc­k
    Äldre 10 Jul 20:11

    Jag tror inte vi ska skicka save-the-dates. Visserligen bor alla utspritt. Men eftersom det ändå är närmaste familjen och släkten vi ska bjuda så vet alla redan det ändå. Och vi skickar nog inbjudan i tid istället, typ februari/mars.

  • schmoc­k
    Äldre 26 Jul 18:14

    Vad vi är klara med:
    Kyrka och lokal.
    Skor.
    Några som hjälper till med servering och sånt.
    Inbjudningskort.
    Servetter.
    Bordsplaceringskort.
    Smycken.
    Fotograf.
    Bestämt catering (mitt jobb).

    Det känns som om det inte är så mycket mer man kan göra nu. Nu under året så köper vi in grejer till lokalen med dekoration och sånt. Till tidig vår så börjar vi leta kläder. Jag känner mig inte stressad alls, det viktigaste är klart och vi vet exakt hur vi vill ha det, var vi ska boka frisör och allt sånt. Så utöver att samla på oss dekoration så kan vi inte göra nåt mer förrän nästa år. Gött! Jag håller ändå på att gå ner i vikt nu, så jag måste vänta med klänning och sånt.

    Men jag undrar en grej, var köper man finskor till brudgummen? Han har inga fina skor och det är ju nåt man kan kolla redan nu.

  • schmoc­k
    Äldre 29 Jul 15:40

    Solisten klar också! Yeey!

  • schmoc­k
    Äldre 2 Aug 19:36

    Vi har också 16 augusti ;)

  • schmoc­k
    Äldre 19 Aug 16:39

    Vi har som sagt också den 16 augusti, tänk vad tiden går fort! Mindre än ett år kvar Solig

Svar på tråden Augusti 2014!