• Samuel­Cazand­ra
    Äldre 16 Jun 22:19
    79490 visningar
    592 svar
    592
    79490

    Augusti 2014!

    Hej jag ska gifta mej den 3 AUGUSTI i år :) 
    JAg och min blivande ha valt att hyra en lokal som heter norra uglarps gården, har varit på bröllop där förr och det var super fint. Så vi kommer göra en liten "copy cat"  :) hehehe vi kommer också ha vigseln när. Vi är ganska religiösa så vi har valt att hyra in en vigselförrättare från vårt trosamfund, så man kan säga att det är ett så att säga kyrkligt bröllop fast i en vanlig lokal.
    Vi komemr att bli ca 80 till 90 pers, ganska litet tycker vi, bara familj och nära vänner till oss. Tycker att det är lite svårt att välja ut vilka man ska bjuda, nu blir det typ 40 pers var jag ocj min blivande bjuder... inte mkt men vi vill inte ha det större.

    själva dagen kommer gå till att vi har vigsel på efter middagen ca 4-5 tiden och sen blir det mingel för våra gäster medans vi själva med våra familjer tar våra bröllopfoton. När det är klart minglar vi också en stund och sedan öppnas dörrarna till den stora salen där borden är dukade och där det finns en stor buffé. Efter maten så är det underhållning och sedan tårta och kaffe med lite mer underhållning och till sist men inte minst så blir det bröllopsvalsen och dans in på små timmarna där vi limosin sedan kommer och hemtar oss och kör oss till Grand hotel i Lund. Valde det hotellet efter som att vi ska över till köpenhamn tidigt nästa morgon, efter som att vi ska med ett flyg som går till JAMICA!!! :D 

    Så man kan samman fatta vårt bröllop som litet och mysigt och sedan valde vi att lägga mer pengar på vår dröm resa istället!

Svar på tråden Augusti 2014!