• eme
    Äldre 7 Jun 12:03
    78580 visningar
    592 svar
    592
    78580

    Augusti 2014!

    Hoppar oxå in i tråden, trodde inte det skulle finnas en för 2014 redan nu då det är så långt fram, så kul att det inte bara är jag som börjar planera redan nu Skrattande

    Vi började planera bröllop redan 2011, då hade vi satt som datum 2013 8/6 så imorgon alltås, men sen kom en graviditet in i bilden och vi behövde köpa en hel del till bebisen så då ändrades sparkontot från bröllop till bebis. Nu var vi på bröllop i mitten på Maj, två kompisar till oss som gifte oss och då fick vi en liten spark i baken att komma igång med våra egna planer igen :)

    Så när jag börjar jobba igen i augusti så räknar vi med att kunna börja spara pengar. Vi började räkna på gästlista och budget och tror att vi kommer landa på ca 70-80 gäster med en budget på 55-60000 vi hoppas att den kommer hålla men det drar ju lätt iväg.. vi har pratat med mina föräldrar och istället för bröllopspresent från dem så kommer de bidra till bröllopet/festen. Tanken är att vi även ska prata med min sambos föräldrar om detta, men tror de kommer bli lika glada som mina föräldrar att det blir bröllop att det inte är något problem :)

    Datum som vi satt är 2 augusti 2014 och vi tänker oss borgerligt utomhus, vi bor vid havet och tänkte oss då vigseln vid vattnet på lämpligt ställe, har lite rekande att göra på den fronten ;) Lokalen vi har tittat på tar max 65, det är ett vandrarhem med konferenslokal och stor trädgård, så när vi åker och dit och tittar på den tänkte vi fråga om vi får ställa upp partytält i deras trädgård till middagen och sen köra dans/efterfest i deras konferenslokal.

    Långt inlägg, men en sista är att Jag har redan köpt Bröllopsklänning!!! Beställt från Lilly.nu Blev jättekär i en klänning där redan 2011, en jättefin halterneck, trodde inte den skulle finnas kvar men det gjorde den, i deras onlineoutlet, så mejlade och frågade hur länge de trodde den skulle finnas kvar och fick till svar att så länge den fanns kvar i lagret så gick den att beställa (logiskt) men det fanns tyvärr inte så många kvar.. Så då var det bara att ta ett snabbt beslut, köpa eller inte.. Jag valde Köpa!!! Ska bli så spännande att se den live och testa, skulle den inte passa så har jag 14 dagars ångerrätt!

  • eme
    Äldre 16 Jun 16:12
    #62

    Har ju som sagt redan köpt klänning, blev totalt kär i en klänning från lilly för 2 år sen, och den fanns kvar, i onlineoutleten, så har nu köpt denna och väntar med spänning med att den ska komma så jag får se den och prova den..

    I tisdags kom avin om att paketet har anlett, i torsdags hade jag möjlighet att hämta ut det.. till min förvåning är det en väldigt platt kartong jag möter.. (förstår att den inte är lika stor och exklusivt förpackade som Carries i sex and the city men ja blev smått förvånad).. öppnar paketet på en gång i bilen.. o där ligger... en kavaj!!

    Suck, trodde jag skulle få se min drömklänning men det vara bara hem och mejla företaget och fråga varit min klänning tagit vägen? Fick till svar att de var hemskt ledsna för att det blivit fel, så jag behöver självklart inte betala för returen av kavajen, det står dem för och hon skulle på en gång skicka min klänning :)

    Så trots strul så fick jag iaf bra bemötande, det gillas, så nu sitter jag här igen med spänning och väntar på min klänning!!! :) 

Svar på tråden Augusti 2014!