• kjasmi­ne
    Äldre 20 May 16:27
    79415 visningar
    592 svar
    592
    79415

    Augusti 2014!

    Jag ska också gifta mig i Augusti 2014. Jag är 28 och min sambo 27 och vi bor i sthlm. 

    Förlovning: Min sambo friade på nyårsafton 12/13 i London utanför en kyrka som är med i min favoritfilm i Love Actually. Sedan så checkade vi in på ett 5* hotell och åt middag (vi älskar god mat) på Alain Ducasse (3*).  

    Vi kommer att gifta oss kyrkligt då min sambo är troende. 
    Vi har haft problem med att hitta en bra och relativt billig lokal. Har ni något tips på någon i stockholm? Vi blir ca 200 personer.

    Vi har inget tema men jag vill ha typ som i en förtrollad skog tema men kan bli svårt har jag märkt. 
    Jag är halvkines och vill ha en del kinesiska traditioner så kommer nog ha teceremoni och röda saker, då det i Kina är lyckans färg. Så precis innan det är dags för dansen så kommer jag byta till en röd klänning. 

    Min sambos syster ska skriva en låt till oss som vi ska ha vår första dans till och vår andra dans ska vara salsa eftersom min sambos föräldrar är från Chile. Resterande underhållning så ska vi ha öppen scen men vi har sångare/sångerskor som vi vet ska uppträda då min man är själv sångare så han har många vänner som kan sjunga.

    Vi kommer bara att en tärna och han en bestman.

    Maten är svårt eftersom vi inte har alls har stor budget och vi vill ha både kinesisk och chilensk mat så det blir antagligen att göra själv men annars blir det nog någon vanlig buffe. Min sambos moster ska göra vår bröllopstårta så vi behöver bara betala ingredienserna.

    Min blivande svärmor ska fixa inbjudningskorten och alla placeringskort och liknande. Hår och smink ska jag fråga kompisar som är sminköser och frisörer. 

    Hur gör ni med budget, om man får fråga. Jag jobbar extra och min sambo studerar men har ni något tips på hur man kan spara pengar men inte på kvaliten?

Svar på tråden Augusti 2014!