• Äldre 14 Apr 18:29
    78618 visningar
    592 svar
    592
    78618

    Augusti 2014!

    Här är en en till som blir fru i augusti  2014 närmare bestämmt den 16 augusti. Vi har bokat lokal och ska försöka boka kyrka så snar vi kan.

  • Äldre 14 Apr 21:04
    #16
    schmock skrev 2013-04-14 19:50:25 följande:
    16 augusti du med? Samma som oss, vad roligt Glad
    Kul med samma datum Glad
  • Äldre 16 Apr 14:55
    #17

    Nu har jag bokat kyrka och lokal. Hur långt har ni kommit i planerinegn?

  • Äldre 16 Apr 21:52
    #20

    Kanske skulle säga att maten är redan planerad min pappa är kok och blev jätte glad när jag frågade om han ville fixa maten till vårat bröllop. Sambons moster är frisör så jag hoppas hon vill fixa mitt hår.

  • Äldre 4 May 17:07
    #24

    i dag var vi och tittade på en annan festlokan så vi har nu valt att ta denna i stället. Nästa steg för oss blir att hitta ett band som kan spela på festen.

  • Äldre 16 Jul 15:46

    Hej! Har inte skrivit här på ett tag. Vi har kommit en bit i planeringen. Vi har bokat ett band som ska spela utsett värdpar, tärna och bestman. Vi har köpt material för att tillverka inbjudningskort. Och sen det senaste inköpet ett par skor till mig vi har grönt som tema och jag vill ha gröna skor hittade ett par jätte fina på nätet så de har jag nu köpt.

  • Äldre 1 Aug 23:58

    Kul med så måna som gifetr sig i augusti nästa år. Har sett i andra trådar att det läggs en tillägskomentar på ts första inlägg där det svår datum och sedan vilka som ska gifta sig då. det hade varit lite roligt att ha här emd tycker jag.

  • Äldre 2 Aug 18:24

    Kul med en till den 16 augusti nu tror jag att vi äe tre par som har samma datum

  • Äldre 16 Aug 15:04

    i dag är det ett år kvar till våran dag

  • Äldre 20 Aug 18:35

    Jag och en kompis var och tittade på klänningar frtör en vecka sedan och då fastnade jag för klänningar från märket nixa fick reda på av hon som hade butiken att det är bra klänningar för att de är bland det billigaste märket på marknaden och de är lätta att både sy in och sy ut om det skulle behövas. Så mitt tipps är att leta upp en butik som har nixa klänningar.

  • Äldre 19 Jan 13:38
    AnnaBanana82 skrev 2014-01-19 12:20:32 följande:
    Kul med en Augustitråd! Jag och min blivande gifter oss på Öland den 9/8, i Källa gamla kyrka :)
    Har precis fått ihop alla adresser till inbjudningarna så så snart lönen kommer tänkte jag köpa frimärken och lägga dem på lådan! Lite i tidigaste laget men vill att alla ska ha en ärlig chans att kunna boka sig ett bra boende eftersom de flesta kommer från Stockholm, som vi sjäva.

    Håller på för fullt med programmen som nästan är klara, klänningen ska sys av min kompis och vi ska ha möte om den på fredag. All logistik (buss etc) bokade vi i somras redan och tältet som vi ska sätta upp i trädgården på landet levererades i julas. Catering har vi också bokat men inte fastställt menyn helt... Alkoholen skall inhandlas i Tyskland vid Kristi Himmelfärd och då ska vi även träffa vår fotograf igen och ha en provfotografering.
    MEN! Här kommer vårt stora problem; hur mycket alkohol behövs för 50 gäster?!? Hur räknar ni andra?

    Det vi inte har styr på än är kläderna till mannen och dottern (men eftersom både jag och min blivande vill gå ner ca 10 kg innan dagen D så väntar vi lite med detta, är på god väg nu med hjälp av viktväktarna!!).

    Tänkte ta mig till IKEA nån dag och inhandla de omtalade KNOPPA lakanen som ska vara så bra (enligt alla här på bröllopstorget) som bordsdukar. fundear även på att sy stolsöverdrag också men 50 stycken känns lite mycket att sitta och knåpa med....

    Bröllopsmässan nästa helg, hoppas kunna hitta en fin ring som jag trivs med, och som vår plånbok trivs med Tungan ute
    Angående kläder kan jag tipsa om att dressman har 6 månaders öppetköp. Vi passade på att köpa kostym till min blivande på rea och om han tappar i vikt eller går upp får vi byta till annan storlek.
Svar på tråden Augusti 2014!