Inlägg från: daniiel |Visa alla inlägg
  • daniiel

    Midsommar + eller - ?

    Personligen skulle jag älska att gå på bröllop på midsommar, mest för att vi för en gångs skull skulle ha något planerat på midsommar då.

    Däremot vet jag att dom flesta vi känner nog inte skulle bli överlyckliga över en sådan inbjudan, då det är många som väldigt långt i förväg bokar in resor och annat då. Dom flesta har sina midsommartraditioner och svårt att avvika från det.


  • daniiel

    Jag tror nästan själva midsommarafton är bättre då än midsommardagen, om man bara ska tänka på hur många som kan tänkas vilja/kunna komma. Många är ju som sagt bortresta över midsommar och tycker nog det blir lite väl stressigt att hinna till ett bröllop dagen efter. Man väljer nog inte att stanna hemma på midsommarafton för att kunna gå på bröllop dagen efter. Och sedan är det den där saken med att många är uppe väldigt sent på midsommar och dricker kanske någon nubbe för mkt ;)

    Nu vet jag ju iofs inte vilken tid på dagen ni tänkt gifta er och hur ni tänkt ha det, om det blir middag, fest eller kanske bara fika osv.

    Och jag tror att det är precis lika svårt att få tag på frisör, catering osv på midsommardagen, då det ju är en röd dag.


Svar på tråden Midsommar + eller - ?