• Äldre 2 Apr 13:56
    10051 visningar
    18 svar
    18
    10051

    Resa i oktober, något som liknar Maldiverna??

    Hej, nu vet inte jag vad ni har för budget men det skadar inte att göra research på Maldiverna för alla öar är inte lyxbungalows i havet. Jag och min man reste två veckor till ön Biyadhoo på Maldiverna (ej smekmånad) som är en otroligt fin ö! Jag tror den är lite billigare också än de flesta andra för den här ön går man runt på 20 minuter och det finns bara landbungalows i samma format. En restaurang och en bar. Fantastiskt vatten och snorkling/dykning! Värt att kolla upp. Sedan blir det billigare om man kontaktar hotellen själva och inte reser via en svensk förmedlare.

  • Äldre 2 Apr 17:59
    #11

    Då skulle jag rekomendera att ni kör på en paradisö på Thailand så att ni får mer för pengarna. Koh phi phi är underbar och Koh Lipe liksaså. Laddar upp kollage nedan från våra semestrar (Maldiverna vs Thailand (koh Lipe). Maldiverna är alltid maldiverna men men man skall verkligen inte räkna bort Thailand. Och Koh Lipes vita sand var mer potatismjöl än Maldivernas ;)


  • Äldre 3 Apr 09:42
    #15

    Tyvärr inte, min man är näst intill en expert på att fixa resor så han har alltid sytt ihop våra resor själv och bara bokat flyg ner samt bokat hotellen genom att kontakta hotellen själv. Men det går nog att kolla upp enkelt på nätet eller så kanske ni har ett resebolag nära där ni bor?


    Hoffsennanen Tottoplex skrev 2013-04-02 19:59:31 följande:
    Tusen tack! Ska absolut kolla upp Thaildan! Något resebolag som du kan rekommendera eller är det vilket som?
  • Äldre 3 Apr 09:47
    #16
    Pillan skrev 2013-04-02 20:38:11 följande:
    Jag blev tipsad om sri Lanka av en kollega, kan det vara något? Tydligen var det väldigt billigt att leva där och det går att få tag på billiga flygbiljetter enligt honom. Jag har inte själv undersökt saken närmare (ännu i alla fall).
    Vi har varit på Sri Lanka (Unawatuna) och rekomenderar det. Det är billigare där eftersom de inte för så länge sedan öppnade upp för turism igen (inbördeskrig med tamilerna tidigare + tsunamin). Unawatuna var en gång en av världens vvackraste stränder och den är fortfarande riktigt fin. Dock har mycket förstörts av tsunamin och många pockethotels som ligegr vid stranden är lite avkapade pga det. Vi trivdes jättebra och passade på att göra en safari med tältboende som var super (såg elefanter, ormar och leopard etc). Så Sri Lanka skulle jag absolut kunna rekomendera.
Svar på tråden Resa i oktober, något som liknar Maldiverna??