• Äldre 1 Apr 14:58
    10004 visningar
    18 svar
    18
    10004

    Resa i oktober, något som liknar Maldiverna??

    Aruba! Vi var där på vår smekmånad i november förra året och det var verkligen helt fantastiskt! Vi reste med Ving och bodde på Divi all inclusive. Ön var sagolikt vacker med underbar mat och kristallklart karibiskt hav och klimatet var perfekt.

    Annars kan jag verkligen rekommendera Hawaii också som är precis så underbart som man föreställer sig, men det är en längre resa med flera mellanlandningar. Toppenklimat, fantastisk shopping och som en korsning mellan tropikerna och en amerikansk storstad. Kanon!

  • Äldre 1 Apr 15:00
    #2

    Såg att du frågade om priser också, och Hawaii var billigare än Aruba. Vi betalade ungefär 9000 kronor per person för flygbiljetter tur och retur Stockholm - Honolulu med SAS och det finns en uppsjö av hotell att välja mellan i olika prisklasser.

  • Äldre 1 Apr 19:02
    #6

    På Aruba hade vi all inclusive och flög direkt från Stockholm till Aruba. Resan kostade totalt strax över 40 000 för två personer i två veckor och då tillkom ingenting för mat eller dryck utan precis allt var inkluderat i priset. Till Hawaii flög vi reguljärt och betalade för två personer totalt 19 000 för flyg och ungefär 8000 för boende, totalt 27 000 för två veckor. Därutöver äter man efter behag och det är billigare än i Sverige att äta ute på restaurang. Denna resa gjorde vi dock över jul och nyår då boendet är som dyrast, så det blir säkerligen betydligt billigare i oktober/november.

Svar på tråden Resa i oktober, något som liknar Maldiverna??