• Äldre 19 Mar 19:45
    27176 visningar
    187 svar
    187
    27176

    21-dagars utmaning, någon som är med?

    Jag är gärna med i grupp 2. Grupp 1 är på påsk och då vill jag kunna äta lite godis. Har tidigare ätit lchf och gått ner en del i vikt men nu tänker jag övergå till mer GI-inspirerad mat. Jag har nämligen haft ont i magen och mått illa den senaste tiden då jag startade om min lchf. Skönt med en peppande grupp, hoppas att det håller i sig också. Många sådana här grupper självdör efter ett tag. 

    30 min motion om dagen ska jag nog kunna fixa redan nu. Det tar mig 45 min att gå hem från jobbet varje dag.  

  • Äldre 2 Apr 10:48
    #99

    Jag börjar på torsdag tänkte jag. 

  • Äldre 7 Apr 17:51

    Jag är  inne på dag fyra nu och det värsta sockersuget har släppt. Här hemma finns min favoritchoklad men jag har inte ätit något av den. Jag kan om jag vill, måste bara stålsätta mig först. Äter GI-inspirerat för det mesta men lyxar till det med fruktsallad på helgen. 

    Motion har det gått ganska bra med, igår blev det  bara 15 minuter och idag inget än så länge. Men jag får ställa mig på gåbandet ikväll. Nu har äntligen isen smält i Enköping så jag kan börja cykla fram och tillbaka till jobbet vilket blir 6 km om dagen.

    Heja oss 

  • Äldre 16 Apr 20:17

    Idag var det ingen bra dag. Tio lösgodisbitar har jag tryckt i mig. Men nu är de slut och något mer tänker jag inte köpa. Det som har gått bäst är motionen, jag cyklar cirka 6 km om dagen och det är skönt. Mätte mig igår och då har jag bara krympt 0,5 cm i midjan men så länge det inte går uppåt är jag nöjd. Krymper mer kring stussen nu. 

  • Äldre 24 Apr 20:46
    SandraElisabet skrev 2013-04-23 09:43:44 följande:
    För mig själv har det gått lite upp och ned.
    Har 1 vecka av fitnessfighten kvar och har förmodligen gått ner 2 - 2,5 kg på 3 veckor (har inte mätt ännu).
    Helt ok tycker jag och jag känner mig smalare och jag ser smalare ut. Det jag är mest missnöjd med just nu är att jag fuskat lite väl mycket under de senaste dagarna och att jag inte tränat de senaste 3 dagarna.
    Liten svacka över helgen helt enkelt och igår fick jag ont i halsen... Tungan ute Men idag känner jag mig piggare, får se hur det utvecklas.

    Det jag är mest nöjd med är att jag fått bevis på att jag kan komma iväg och träna och det är roligt! Det var det viktigaste så det är jag nöjd med och jag kommer fortsätta med träning/bättre kost frammöver.

    Precis som Plättis och MariaochDaniel skrev så är jag ute efter en långsiktig kostförändring.
    En frändring för livet. Solig
    Nu har jag anmält mig till Fitnessfighten som börjar i maj. Eller jag tog kick-start programmet men upplägget är detsamma. Är du nöjd med ditt deltagande? Jag trodde man skulle mata in uppgifter på längd, vikt och hur mycket man tränar för att få ut ett bra tränings- och kostschema men jag hittar inget sådant. Hur gjorde du?
Svar på tråden 21-dagars utmaning, någon som är med?