• söt nöt
    Äldre 10 Mar 17:43
    10225 visningar
    19 svar
    19
    10225

    Förslag på bröllopsresa till Italien.

    Hej alla!

    Jag och min blivande planerar att resa till italien på bröllopsresa. helst av allt skulle vi vilja ha en kombinerad resa med några dagar i Rom och några dagar på en annan plats som komliterar Rom. Så frågan är... Kan ni rekomendera något bra hotell i Rom? Det ska vara lite "lyxigare" men inte kosta för mycket. vad som är för mycket vet jag inte, det beror lite på.
    Sedan till fråga två. En bra plats att åka till som kompliment till Rom. Gärna vid vattnet. En lugn och romantisk plats. Där det finns något att se/göra på dagarna. Förslag på aktiviterer mottages gärna.  
    Vi planerar att åka i september.  

  • Svar på tråden Förslag på bröllopsresa till Italien.
  • söt nöt
    Äldre 10 Mar 22:19
    #6

    Tack alla för alla förslagen. Nu har jag fått ny inspiration att sätta fart och kolla igen. Jag gav nästa upp min dröm om italien när jag inte riktigt hittade pärlorna som alla pratar om. det finns så många ställen att det blir en djungel. 

    Kom gärna med fler förslag. Kanske är det fler än vi som undrar :) 

  • söt nöt
    Äldre 16 Mar 20:34
    #11

    Tusen tack för alla tips. Vi har kommit på ett förslag med att vi startar resan i Pisa och sedan transporterar oss med bil till Rom. Tanken är att planera in några stopp på vägen och någon övernattning. Är det någon som har tips på bra hotell, sevärdheter i Toscana? 

  • söt nöt
    Äldre 16 Mar 20:43
    #12

    Alt starta i Bologna och sedan ta sig ner till Rom. Via några pärlor längs vägen. 

  • söt nöt
    Äldre 7 Apr 15:36
    #16

    Även om det tog ett tag för mig att få ur mig ett svar så ska ni veta att jag läst och kollat upp en del. Jag är nästan lika förvirrad fortfarande. Just nu har vi bestämt att vi ska vänta tills efter bröllopet med att boka och fixa det sista. Jag behöver ett nytt pass innan och vi planerar att åka till hösten. Men italien blir det iaf :)

    Tack igen! 

  • söt nöt
    Äldre 7 Apr 20:59
    #18

    Grodprinsensbrud. Glassen är en av anledningarna att jag vill åka dit. Älskar glass. Maten, naturen, stämningen. Allt tilltalar mig. Ska kolla upp dom med. Kul att det finns fler än vi som har drömmar om Italien.

Svar på tråden Förslag på bröllopsresa till Italien.