• Äldre 10 Mar 19:05
    10216 visningar
    19 svar
    19
    10216

    Förslag på bröllopsresa till Italien.

    Jag o min sambo var i Rom förra sommaren o bodde då på hotell H10 Roma Cittá. Det var riktigt fint hotell till väldigt bra pris....vi valde utan frukost för att vi tyckte det var värt att gå o äta frukost på nå mysigt cafe i närheten vilket det fanns. men annars var frukosten rätt dyr på hotellet...men äter man mycket o tycker att det är värt så kan man ju lägga till det. de kunde säkert hålla ner rumspriserna på så sätt och tog igen det lite på frukosten :)

    Hotellet hade poolområde o poolbar uppe på taket...jättehärligt!! Låg en bit utanför Rom men var smidfigt att åka buss in till city. Hotellet hade även gratis shuttlebussar som gick flera ggr om dagen. Låg även nära busshållsplats för att ta sig med de vanliga stadsbussarna, och det var billigt...

    Jag har varit i Italien flera gånger o ett ställe som jag är helt kär i är Rapallo!! Ligger mer norr ut på västkusten precis vid havet :) Jättefint o mysigt!! Finns en massa restauranger, caféer, barer o butiker som ligger i ett promenadstrål längst havet. sen kan man tex åka båt till andra samhällen som Santa margeritha, Portofino osv. Kan verkligen rekommendera att åka dit!!!! :)

Svar på tråden Förslag på bröllopsresa till Italien.