Inlägg från: erik2710 |Visa alla inlägg
  • erik2710

    Bröllopsresa till USA - eller?

    20000 kronor för en vecka i New York är nog tyvärr i minsta laget. Det kanske går att få en vecka i New York för den summan om ni har väldigt låga krav på boendet eller väldig tur när ni letar efter hotell.


     


    De låga priser på flyg till USA gäller oftast inte under sommaren då det normalt kostar ett par tusen mer. En snabb slumpmässig sökning med British Airways till New York i augusti gav mig priset 16654 kronor och då finns det inte mycket kvar till hotellet.


     


     

  • erik2710

    Jag vet att det inte behöver kosta 16000 för flygbiljetterna. Vi flyger enbart British Airways eftersom vi bara nöjer oss med det bästa vi har råd med (annars skulle vi förstås åka första klass och då blir det helt andra priser) och därför var det naturligt att titta där. När jag tittade på flygresor.se nu var det lägsta priset knappt 13000 med Turkish Airlines, fortfarande ganska mycket.


    FruW skrev 2013-02-26 07:11:50 följande:

    Tack för era svar!


     


    Jag håller med om att vår budget nog är lite för tajt för en sådan långresa, så vi kommer troligen att resa inom Europa istället. Däremot behöver det inte kosta 16 000 enbart för flygbiljetter till New York, det går att hitta betydligt billigare om man kollar runt i några minuter. Det som skulle kosta mest är hotell och mat/nöjen, så för att slippa snåla åker vi nog hellre till något närmare resmål. Glad


     


    Tror nog att vi ska försöka kombinera sol och storstad på något sätt., har några idéer. Tack igen för hjälpen!


     


     


Svar på tråden Bröllopsresa till USA - eller?