• Äldre 25 Feb 16:11
    4216 visningar
    12 svar
    12
    4216

    Bröllopsresa till USA - eller?

    Åker ni till Medelhavet går det nog bra med 20 000 kr inkl. mat/nöjen, åtminstone om ni väljer ett billigt hotell. Sökte lite hos ett charterbolag och deras Greklandsresor börjar på 10 000 kr för två personer. Då har ni 10 000 kr över till nöjen, mat och sånt. Om ni inte tänker er några lyxaktiviteter måste det väl räcka gott? På en sol&bad-semester behöver det ju inte gå mycket pengar alls, om man gillar att hänga på stranden och äter på enkla tavernor. Bara hotellet ligger nära centrums restauranger och stranden så behöver man ju inte lägga pengar på taxi heller.

    I en storstad däremot kostar ALLT mycket pengar. Det är pengar till buss-/tunnelbanebiljetter eller taxi, pengar för lunch, pengar för middag, alla aktiviteter i en storstad kostar pengar - museum, shopping, sightsingturer, musikal eller vad ni nu tänkt er. Det går alltid mer pengar än man tror tycker jag när man åker på såna här resor...

    Sol och bad är däremot gratis! Solig

  • Äldre 25 Feb 16:23
    #3

    Jag vet inte vad som är "speciellt" för er, om ni åker charter till Medelhavet varje år blir det kanske trist som bröllopsresa. Vi har knappt rest alls tillsammans alls så för oss skulle en Greklandscharter på ett lite bättre hotell vara rena lyxen. Flört

    Tips på grejen som ni borde kunna göra för under 20 000 kr då, om ni inte vill åka till Medelhavet. Vissa grejer kanske inte känns superspeciella för er, men kanske kan ni göra en mindre resa nu och spara till en längre resa längre fram, t.ex. till New York?


    Spa-helg. I paketen ingår ju ofta spaentré, måltider och hotellövernattning, så det går ju inga extra pengar. Unna er varsin behandling om ni har råd. Musikweekend i London. (Lång)weekend i Paris eller Rom. (Lång)weekend i Köpenhamn eller Helsingfors kanske?

    Det här är i alla fall sånt som jag skulle tycka om att göra! Solig

Svar på tråden Bröllopsresa till USA - eller?