• Akjson
    Äldre 19 Feb 14:32
    13618 visningar
    28 svar
    28
    13618

    Bröllopsresa till Mauritius - någon med erfarenhet?

    Jag har varit där. Var bara på Mauritius, i Troux au biches. Det var helt ok. Maten jättegod. Fina vatten för snorkling. Det jag saknade där var att det inte gick att promenera efter vägarna ( fanns inga trottoarer och bilarna körde fort ). Vi åkte runt lite grann och såg några vattenfall. Annars var vi mest på hotellen. Jag skulle nog åka både till Reunion och Rodriques om jag skulle åka dit igen och vara borta längre. HOppas ni får det bra!

  • Akjson
    Äldre 19 Feb 18:05
    #3

    Vattnet var väldigt klart och fint. Sen var det lite olika på olika stränder. Det var oxå olika vitt på olika stränder. Vi hade mat inkl på våra hotell som vi bodde på. Det första hette Casuarina hotell i Troux à biches...något enklare och bra priser på dryck. Sen avslutade vi på sofitel ( www.sofitel.com ) där var det lite dyrare men sååååå fint! Vi var aldrig ut på andra ställen och åt. Det var 8 år sen jag var där....

  • Akjson
    Äldre 6 Mar 16:01
    #19

    Vi flög med british airways, dom och air france flyger med ett stop i vardera riktning. Jag kan tipsa om att välja nåt all inclusive av dom tre hotell ni väljer. Dels för att det är väldigt dyrt att äta och dricka på hotellen, dels för att på vissa stränder finns det mest hotell och sen för att det är väldigt smidigt. Vi hade inte förbeställt all inclusive men när vi checkade in på våra två hotell fick vi erbjudande om att lägga till det och det var det klart värt.....

  • Akjson
    Äldre 19 Mar 10:09
    #23
    kitkät skrev 2013-03-06 16:17:58 följande:
    Akjson,

    Måste man boka hotell innan man åker dit eller kan man liksom bara gå in på ett hotell och boka rum när man är där? Vi tänkte boka några nätter hemifrån, så att vi vet vart vi ska bo när vi kommer dit, men sen vill vi ta det som det kommer och boka hotell på plats.  
    När vi var där så var det att boka hotellen innan. Det är som drömbröllop skriver inga direkta centrum utan man är mest på hotellen. Vi gick längs stränderna och åt ev på nåt annat hotell men det är ganska höga priser och på båda våra hotell blev vi erbjudan matpaket inclusive som gjorde det mycket mer prisvärt.
  • Akjson
    Äldre 23 Mar 21:41
    #25

    Casuarina på Troux au biches som var ett prisvärt 3 stjärnigt hotell. Jättetrevligt och god mat. På slutet lyxade vi med sofitel på andra idag ön. Sofitel är 5 stjärnigt och såå bra, men dyrt... Vi åkte runt ön med taxi guide och vi fick intrycket att man mest håller sig kring hotellen.... Fin ö men kombinera gärna med nån annan ö om ni vill vara är länge. Vi var där 14 dar vilket räckte mer än väl. Vi tog katamaran tur en dag, det var toppen!

Svar på tråden Bröllopsresa till Mauritius - någon med erfarenhet?