• pamjof­re
    Äldre 7 Feb 08:19
    82430 visningar
    487 svar
    487
    82430

    Bröllop 27 juli 2013

    Vi gifter oss också den 27 Juli :), men i Häsleholm. Vi ska ha ett bröllop med ca 80 gäster. Gifter oss i kyrka och har festen i en lokal som nästan e som en bygdegård. Lokalen är ganska stor och har två stycken rum, i den ena tänkte vi ha middagen och den andra dansen. Det mesta är ordnat bokning av lokaler, präst (bekant till familjen), inbjudningskort skickade, klänning betald och insydd, tärnklänningar fixade, mannen kläder beställda, dj, tårta, bil blir övverraskning från min syster och min moster.

    Maten är i princip det ända som inte riktigt är spikat ännu, men ska ha buffe ivf, sen efterrätt och framåt sen kvällen tårta.

  • pamjof­re
    Äldre 8 Feb 08:19
    #8
    jonsar02- va kul att ni gör maten själva, har oxo funderat på det, men är det inte svårt att förvara och hinna med, eller gör ni mkt i förväg?

    Kul att de e så många som gifter sig den 27! Halvår kvar nu :), börjar kännas ganska lite, nu när man redan har planerat i ett år.. :P
  • pamjof­re
    Äldre 8 Feb 15:03
    #10

    Åhh va mysigt att ha vigslen på stranden! Hoppas hoppas på bra väder!!
    Okej, ja snittarna låter som en bra å smidig idé, de har vi oxo tänkt att ha, och göra själva med hjälp av min pappa (som e duktig på att fixa, å har kanske lite mer tid än oss). Buffen låter ju super, paj och piroger låter ju som man kan frysa dem.

    Va bra att ni har delat upp, så att ni får några av era favoriter! Ska ni ha ngn efterrätt eller "bara" tårta?

    Hur många blir ni ungefär? 

  • pamjof­re
    Äldre 9 Feb 10:00
    #12

    hehe de där med att muta vädergudarna låter super bra!!

  • pamjof­re
    Äldre 25 Feb 16:39
    #78

    Idag har vi pratat med catring firman :), så nu är även maten beställd :D. NU är det bara lite små detaljer kvar, och bara sådär 5 månader kvar...

  • pamjof­re
    Äldre 23 Mar 07:54

    Vi båda vill ha kvar våra efternamn, men samtidigt vill båda att vi ska heta samma :P. Även sambon har ett lite ovanligare efternamn. Efter många om och men, har jag dock deslutat´att ta hans efetrnamn och behålla mitt eget som mellannamn, jag är nöjd med beslutet. Dock hade jag önskat att även våra kommande namn fick ha mitt efternamn som mellannamn, tyvärr får de dock inte det enligt nuvarande namnlag :(

    Igår provade jag min klänning, med alla accosearer; smycken, underkjol, slöja hår och smink. Blev verkligen super nöjd, (har varigt tveksam om valet av klänningen innan). Min älskade syster satte upp håret så som jag vill ha det (dock inte hon som ska göra håret på bröllopsdagen). Och sminket gjorde jag själv. Enda negativa var att slöjan tyvärr inte alls passade till klänningen! :(

  • pamjof­re
    Äldre 5 Apr 11:51
    Fixelady- väldigt häftiga inbjudningar! Gillade dem! Kul när man sätter sin personliga tuch på dem!
  • pamjof­re
    Äldre 8 Apr 11:26

    Jag har tre tärnor: min syster och bästa kompisar och han har 2 marskalker: bror och bästa kompis.

    Jag vet att min syrra kommer att fixa en möhippa åt mig, va absolut inga krav, men tror att hon ville göra det, bara för att fira lite extra. Vad gäller svensexan vet jag faktiskt inte om det blir någon, funderar på att fråga broren, men vet inte om jag kanske lägger mig i för mkt då...? Vill gärna att sambon ska få en svensexa men har inte bestämt om ja vågar fråga om den, vad tycker ni? 

  • pamjof­re
    Äldre 23 Apr 20:55

    Vi kommer att dricka champagne innan vi sätter oss till bords, vi kommer att fotograferas medan gästerna minglar runder äter snittar och dricker av champagnen, när vi sen kommer blir det en skål och sen går vi in till bords.
    Vi kommer att ha efterrätt efter vår buffé, en mustig chokladtryffelkaka med hallonkompott till det serveras kaffe. Därefter blir det bröllopsvals och far/dotter dans och lite drinkar från baren. Först efter det blir det avec och tårta, så vi räknar väll ed att tårtan serveras runt 22,30. (Vi gifter oss 3) Buffen serveras runt halv 7.

  • pamjof­re
    Äldre 29 Apr 20:41
    67d- super fina, gillade särskild dem med de "rustika" krukorna :). Känndes verkligen mer lantligt. Jätte fina!
Svar på tråden Bröllop 27 juli 2013