• Burre
    Äldre 14 Mar 13:06
    16141 visningar
    91 svar
    91
    16141

    15 juni 2013

    Jag me, jag me, jag me :)


  • Burre
    Äldre 27 Mar 09:26
    #46

    Hallo! :)
    Här går de sisådär, Hindersprövning ligger också utskriven, har haft magsjuka barn här hemma så all bröllopsplaneringen har legat lite på is
    Lokalen får vi tillgång till under april nu, så vi ska också prov flytta alla bord och så :) vi har nog varit väldigt optimistiska gällande yta.. Men de löser sig nog :)
    mycken är ju beroende på klänning, jag vet inte om jag ska ha den som jag har på min bild(prinsess) eller om jag ska ha en mer stilren spetsklänning! Så kan inte beställa smycken förarens jag bestämt mig om klänning. Jag fullkomligt ÄLSKAR Etsy!! Finns så mycket fint där :)
    har sett ett par drop formade som har hur fina som helst, lutar åt som om jag tar spetsklänningen :)
    Kram :)


  • Burre
    Äldre 27 Mar 09:41
    #49

    Vi tar från florist, kommer att kosta 1700kr med coursage.. Men de blir bra gjort!
    De du kan göra är att åka själv till en florist på morgonen och säg att det ska vara en gåva bara.. Då kan du vara med och påverka själv :)
    Håret gör en kompis som är frisör for free :), smink betalar jag 1000kr för till en gamal barndomsvän, hon tar mycket mer annars, är utbildad MUA och huuuur duktig som helst! Då ingår lösfransar om man vill, och även prov make!
    naglar vet jag inte, men min syster har det som hobby att måla och göra naglar, hon har erbjudit sig att göra dom. Men vi får se, de är budgeterat för 400kr där vilket fall.
    Tårta gör bekant till min M2B 18kr biten... Känns jätte bra!
    Tallrikar och Bestick lånar vi från M2Bs jobb :) (skola)

    Kraaaam


  • Burre
    Äldre 13 Apr 21:52
    #71

    Fin blogg du har lillapia :)
    Såg din make up inspiration och tjejen i mitten med fina rosa läppar är min MUA till vår stora dag! Hon är helt underbar! Tyckte bara de var lite skoj :)


Svar på tråden 15 juni 2013