• Äldre 15 Feb 11:27
    16321 visningar
    91 svar
    91
    16321

    15 juni 2013

    Jag hänger också på här :). För mig känns det som om planeringen står still gör tillfället. Kommer ni beställa brudbukett eller gör ni själva ? Är musiken i kyrkan/vigseln klar och har ni vigselprogram? :)

  • Äldre 10 Mar 22:53
    #40

    Inbjudningarna är skickade för flera veckor sedan, klänningen är köpt,festprogrammen är klara. Det är så mycket kvar som jag måste ta tag i. Eftersom festen hålls i en bystuga hade jag önskat att piffa rummet lite mysigare än allt furu men vet inte hur. Ev tyg men jag har inte lust att lägga ner hur mycket som helst på att pynta heller. Vi får se hur det blir. Någon som har förslag? Jag har pratat med florist angående den buketten jag har tänkt och blir besviken eftersom Ranunklerna tydligen har blommat över då. Så nu är jag inne på pioner. Jag har lyssnat med en gammal klasskompis till mig och Calle som är superduktg att sjunga och spela gitarr om hon vill spela i kyrkan. Så jag håller tummarna här hemma att hon inte jobbar med annat den helgen. Här är en bild på min ring.. Längtar tills jag får bära den på heltid :)

  • Äldre 10 Mar 23:06
    #41

    Konstigt...jag kan inte ladda upp någon bild :/

  • Äldre 14 Mar 11:35
    #43

    Det stämmer. Veckorna går så fort så jag känner att det skulle vara skönt att pricka av fler punkter.


    Vi har också beställt mat och tårtor. Och igår bokade vi även DJ och lyssnade över transport till festen.


    Men det vore skönt att veta exakt hur vi ska gör i lokalen för att det är så kal och tråkig. Det blir väl iochförsig något helt annat när man dukar upp borden och pyntat med blommor, då kanske det inte är så många som tänker på vad vi gjort runtomkring. Men för min egen del hade jag velat göra det mycket mysigare.


    Servetterna har jag inte tänkt på alls faktiskt. Men det låter ju bra att köpa lite tjockare variant och göra något snyggt med. =)

  • Äldre 30 Apr 07:55
    #73

    Tack,det ska jag kolla över!

Svar på tråden 15 juni 2013