• Äldre 4 Feb 20:21
    6732 visningar
    22 svar
    22
    6732

    Visa era väskor!

    schmock skrev 2013-02-04 19:56:10 följande:
    Jättefina väskor! Men jag undrar var ni har väskan under vigseln, festen, fotograferingen... Jag har då aldrig sett nån väska på nån brud vare sig irl eller på bilder Drömmer För jag vill ha en väska när jag gifter mig såklart till saker som man behöver, men det praktiska undrar jag över.
    Jag hade ingen väska, ingen brudväska åtminstone. Hade först tänkt ha det, men icket. Kom på att varför ska jag lägga pengar på en sådan sak? Jag kommer ju ändå aldrig hålla i den. Jag använde alltså min vanliga, älskade handväska :P

    Påväg till kyrkan var det ändå ingen som såg den, sedan låg den i brudkammaren under vigseln. Efter vigseln åkte vi, jag och maken, iväg från kyrkan tillsammans och då tog tärnorna med sig min väska till där vi skulle mötas för fotografering. Sedan tog jag väskan och visst, precis när vi kom till festlokalen höll maken i väskan medan vi gick från bilen och den fastnade på en bild. Där tog min syster väskan och la undan den i festlokalen innan vi skålade osv.

    Här är den bilden där väskan var med och enda gången gästerna såg oss/mig med väskan.


    Och hur många gånger jag använde väskan under dagen? Jag tog lypsyl en gång innan vigseln, en gång före fotograferingen och sedan plockade jag upp det ur väskan innan middagen och maken fick ha det i byxfickan resten av kvällen. Sedan la jag ner alla hårnålar i väskan när vi kom upp på hotellrummet efter middagen/festen.
Svar på tråden Visa era väskor!