• Äldre 5 Jul 11:09
    296319 visningar
    1436 svar
    1436
    296319

    Brudar 2016 här kan vi följas åt :)

    Vi hade planerna att gifta oss iår, i september, men av lite anledningar måste vi knuffa på det ett halvår minst, och då vi inte vill eller måste gifta oss på vintern så knuffar vi fram det till maj 2016 istället, den 21 maj (16+5=21 ) Då har vi varit ett par i 13 år.

    Då vi var lite redo att gifta oss iår är en del saker redan klara, som klänning, skor, ring och lokalen vi prelbokade har fått en förfrågan om att ha den det datumet istället. Så kan dom det är det spikat och klart. Då har vi kyrka eller annan vigsellokal kvar att fixa, och lite smågrejer, Eftersom vi inte ska ha ett stort bröllopfest med sittande bord och fest till två på natten, utan en vigsel och mottagning med bubbel och snittar efter. ????

  • Äldre 7 Jul 17:22

    Vi har en budget på 40.000 som jag tror vi kan hålla, även om vi måste betala 5 lax för kyrkan. Det är pengar vi sparar ihop under några år nu. Min ring ville fästmannen själv stå för, då där försvann en av dom största posterna i budgeten. Min kläder kommer nog att kosta max 800-1000 kr, med skor, ev. slöja, under och allt. Fästmannens mindre än det.
    Svärföräldrarna sa en gång att dom kunde så för maten, så vi får höra om dom fortfarande är av samma tanke.

  • Äldre 9 Jul 19:25

    Hade inte tänk att ha varken tärna eller bestman, men vi måste ha två vittnet sa prästen, så vi får väl utse två att stå där framme med oss vid altaret.

  • Äldre 19 Jul 19:36

    Håller på att leta upp kyrka nu att gifta oss i i Stockholm innerstad. Har bokat en festlokal nu, så vi börjar med kyrkorna i närheten, så det kanske kan bli promenad avstånd Ska maila den församling som kyrka nr 1 på våran lista tillhör. Det är inte den församling vi tillhör, men m2b bodde i det området när han var liten så då vore det kul att ha vigseln där

  • Äldre 10 Jun 16:35

    Efter 13 år tillsammans fick jag den 21 maj äntligen bli min älskades hustru. Hela dagen var perfekt, allt från vädret, till gästerna, vigseln, mottagningen, maten, hotellrummet, kan inte ha önskat en bättre dag Hjärta

     

Svar på tråden Brudar 2016 här kan vi följas åt :)