Inlägg från: ElinaAstrom |Visa alla inlägg
  • ElinaAstrom

    20/7-13

    Vi gifter oss också det datumet! Hur går det för alla? nån som har nått bra bröllopstips att dela med sig av som man kanske inte tänker på?

  • ElinaAstrom

    Det går bra, allt är klart mer eller mindre (tror jag). Nu funderar jag på fotografering av gästerna samt om jag ska göra en tandblekning eller inte :)Vad kul med ringarna, hur ser de ut?  

  • ElinaAstrom

    Ja, vi köpte min ring i Antwerpen eftersom vi bodde i Belgien i höstas. Det är en ring i vitt guld med diamanter. Min framtida man ska bara ha sin förlovningsring. Mellanstort bröllop kanske man kan säga, vi är nu nere på 79 gäster men räknar med att några till tackar nej :P I Skellefteå blir bröllopet. Ni då? Stort el litet?

  • ElinaAstrom


    Mina ringar :)  Vi ska ha buffé med snittar som förrätt till champagnen och bara tårta till efterätt, tror folk blir tillräckligt mätta när de får ta hur mycket mat de vill :P

    En av mina bästa vänner ska sjunga en sång i kyrkan, plus eventuellt nån som spelar ett stycke på piano. Vi vill nog inte ha så lång ceremoni i kyrkan, men de kanske ni vill ha? Är ju trevligt med framträdanden i kyrkan. 
  • ElinaAstrom

    Nu har jag haft möhippa! Trodde att den skulle ske i hemstaden där bröllopet ska stå. Istället flög dom ner och ordnade den bästa dagen för mig, vilken tur man har med så fantastiska vänner samt ett bröllop att se fram emot! Hur går det för er, har ni haft hippor?

Svar på tråden 20/7-13