• Äldre 12 Feb 19:27
    4484 visningar
    12 svar
    12
    4484

    Lyx med liten budget?

    Hej,
    Garda sjön i Italien är helt fantastisk, omgiven av små söta byar, väldigt romantiskt! Har varit där fem somrar i rad. Kan verkligen rekommendera. Sirmione, Lazise eller Bardolino är supermysiga och fina. Man kan hyra bil och åka runt sjön, eller ta bussen. Fina sandstränder och vackra solnedgångar!

    Annars finns Dolomiterna som ligger på gränsen mellan tyskland och Italien. Där finns ett spa och camping kallad Camp Sexten. Super fint hotell, toppen mat och härliga behandlingar! Vacker natur, tänk "sound of music" berg. Bredvid hotellet flyter en iskall och klar bäck. Vandringsleder finns i massor och om man vill kan man gå upp till toppen av ett av de omliggande bergen och där finns en topp restaurang. Väldigt fint och romantiskt.

    Annars finns Loka Brunn här i Sverige, ett spa som ligger omvälvd av skog och sjö. Super fint med god mat, pooler och behandlingar. Ett A-klass rum ( B-klass är lite äldre) med helpension i 7 dygn går på ca 200 för två personer och då ingår helpenison. Detta är dock under lågsäsongen vilket är under sommaren.

    Paris finns också, helt fantastisk stad och romantiken flödar. mest romantisk skulle jag säga är stadsdelen Montmatre, med sina trånga gränder och kuller stens gator är den perfekt för en bröllopsresa :)
     

Svar på tråden Lyx med liten budget?