• Jessie­s
    Äldre 27 Feb 17:19
    71029 visningar
    156 svar
    156
    71029

    Vad anses om bröllop med kuvertavgift?

    Jag tycker det känns fel med ett bröllop med kuvert-avgift. 

    Tänk om inte alla har råd... Många gånger köper man ju presenter för mer än vad kuvertavgiften skulle vara (för visso) men jag tycker det känns fräckt. Blir så mkt "press". Plus att man vet vad alla ger osv... Känns bara fel i min värld.

    Men bröllop är någonting som är personligt. Det är Er dag. Så man ska samtidigt göra det som känns rätt för en själv :)

    Jag tänker att om någon på mitt bröllop inte har pengar osv. så blir jag lika glad för ett örongott som denne broderat själv på, eller kanske något hantverk denne gjort själv. Det är verkligen tanken som räknas. Det är lättare att komma undan med en fin men ändå billig present... Ska man betala per kuvert så har man liksom inget val.

    Annars kan man ju bara gifta sig och bjuda på tårta efteråt! Sedan är det tack & hej liksom :P Man får ju anpassa bröllopet/antal gäster efter sin budget...

    Lycka till med er stora dag! 

  • Jessie­s
    Äldre 2 Mar 10:54

    Låter ju som att ni redan bestämt er vad som känns bäst för er :) kör på det då! Jag säger bara vad Jag tycker... Ett annat alternativ är ju att bara gifta er Ni två. Om ni vill lägga pengar på annat vilket jag förstår till 100% För det är inte billigt att gifta sig.. Det ska gudarna veta!

Svar på tråden Vad anses om bröllop med kuvertavgift?