• Äldre 17 Jan 08:49
    70427 visningar
    156 svar
    156
    70427

    Vad anses om bröllop med kuvertavgift?

    Jag hade aldrig hört talas om kuvertavgift förrän här på bröllopstorget. Jag antar det helt beror på vilken umgångeskrets man har.

    Har man mest studenter som gäster så kan ett par hundralappar var hur mycket som helst. Har du där emot gäster som tjänar ganska bra, så tror jag nog att de skulle rynka på näsan och fundera varför ni inte har råd att bjuda på maten.

    Nu kanske inte detta var till så mycket hjälp. Men personligen skulle jag tycka att det var snålt om mina vänner valde kuvertavgift.

  • Äldre 13 Feb 12:34
    #79
    daniiel skrev 2013-02-13 11:51:29 följande:
    Vi har inte pratat med någon som hellre hade skippat att få en inbjudan än att betala för sin egen mat faktiskt.
    Detta är inget angrepp eller personligt påhopp på dig.

    Men tror du verkligen att dina gäster skulle sagt något till er om de inte var nöjda. Folk är överlag artiga och säger inte saker rakt ut.
  • Äldre 14 Aug 07:20

    Varför inte ha knytkalas till en buffé istället? Välj ett tema och dela ut att någon ska göra en paj en annan en sallad osv. Ni kan ju be gästerna att ta med sig egen dryck med. Då får de vad de vill ha.

    Jag hade tyckt det kännts bättre med knytkalas än kuvertavgift, men jag tror att allt beror på var man befinner sig i livet och vilka sorts kompisar man har. I min vänskapskrets så hade jag tyckt att det varit snålt med kuvertavgift.

    Lycka till.

Svar på tråden Vad anses om bröllop med kuvertavgift?