• Tokig
    Äldre 14 Jan 09:03
    10425 visningar
    26 svar
    26
    10425

    Vart åka när man aldrig varit på charter

    Ni har inte funderat på Indien? Goa?

    Lite dyrare att resa dit men sen "nästan gratis" att leva där.

    Jag var där en vecka för några år sedan och tyckte det var helt magiskt. Vi hade inte all-inclusive men som sagt, det var väldigt billigt och enkelt att leva där. Man gick ner till stranden och valde ut ett "shack" som man låg vid hela dagen. När gick på kvällen betalade man sin nota. (som oftast slutade på någonstans mellan 700 och 1200 rupies för två personer. = ca 140 - 240 SEK. Och då hade vi gjort "allt" - solstolar, parasoll, vatten hela dagen, lunch, öl, snacks, frukt.)

    Jag var på Kanarieöarna för något år sedan. Vi tog en restresa till Arguineguin. Det var helt ok. Men för oss som inte har barn så var det inget vi vill resa tillbaka till. Men om man är ute efter ett hotell/komplex där man inte behöver lämna området så är det nog perfekt. Extremt barnanpassad så ungarna klarar sig på egen hand. Vattenbaskettuneringar, lilla melodifestivalen, fotboll... jag vet inte allt de hittade på. Men föräldrarna verkade grumt nöjda. Och eftersom det är all-inclusive så kunde ju ungarna själv springa och fixa dricka och glass eller vad de nu ville ha.
    Olika teman i resturangen varje kväll, typ "Medelhav", "Barbeque" etc och musikunderhållning. http://www.ving.se/kanarieoarna/arguineguin/sunwing-arguineguin Det kanske kan vara nåt? Men åk inte hit om ni vill strosa i byar eller inte vill ha all-inclusive. Det ville vi och vi hade inte all-inclusive och då var det rätt trist. Då krävs det nästan att man hyr en bil och tar sig till orterna runt omkring ön.

    Skulle jag åka tillbaka igen hade jag försökt hitta ett hotell i Mogán. En ort inte alls långt ifrån. Supermysig.

Svar på tråden Vart åka när man aldrig varit på charter