• Äldre 13 Jan 10:21
  8785 visningar
  26 svar
  26
  8785

  Vart åka när man aldrig varit på charter

  Lite i dyraste laget kanske, men Kap Verde kanske? www.fritidsresor.se/resa/kap-verde/

  Annars kanske Cypern kan vara ett, billigare, alternativ? www.fritidsresor.se/resa/cypern/

  Finns hotell med Bamseklubben på båda ställena :)


 • Äldre 13 Jan 10:31
  #6

  Ving har ju också resor, såklart, och då finns det hotell med Lollo & Bernie istället :)

  www.ving.se/kap-verde/santa-maria
  Cypern, www.ving.se/cypern

  Och som Aniara4 nämnde, även Kanarieöarna. Jag hade då valt Teneriffa :)
  www.ving.se/kanarieoarna/teneriffa
  www.fritidsresor.se/resa/spanien/teneriffa/


 • Äldre 14 Jan 03:55
  #16
  Oskarsdotter skrev 2013-01-13 20:33:26 följande:

  Jag tycker inte att ni ska åka till Cypern. Inte en jättevacker natur, förutom havet. Ayia Napa är det bara fest, Och i Fig tree Bay (var där i sommras) är det inte så mycket händer. Bara hotellkomplex, Rysska turister och en lång shopping/restauranggata.


   


  Grekland eller turkiet skulle jag hellre rekommendera. Mer kultur och annat sorts liv. Och ta absolut ett All inclisive hotell om ni har barn, jag är själv 24 och inga barn, men var och åt på ett sådant hotell i Cypen och det var guld värt för barnen!


   


  Gran Canaria var jag när jag var i 10-12 års åldern och jag tyckte det var kanon då!


  Lycka till!


  Tänk så olika det kan vara. Vi tycker det är jättefint och trevligt på Cypern, likaså makens familj som åker dit ofta och min mormor älskar att vara där :) Vi har även bekanta med barn som åker dit varje år.

  Turkiet är det däremot ingen av oss som skulle rekommendera, alls. Och Gran canaria var vi på när jag också var kring 10år och jag tyckte inte om det speciellt mkt :P Teneriffa gillade jag bättre då :)

  Vad det kan skilja, vilka erfarenheter man plockar med sig och vad man tycker och tänker om olika ställen :)

  _________________________

  Personligen hade jag nog helst åkt till Kap Verde, men det är ju dyrast och längst bort dock. Och angående all inclusive, så tycker jag det är både och. Visst, det är praktiskt och speciellt om man har barn, men samtidigt så är jag/vi såna som helst går ut och äter utanför hotellet, då vi gärna vill se oss omkring när vi nu lix åkt iväg så långt och är i ett annat land. Äta vissa dagar på hotellet går ju göra ändå. Men smaken är som baken och tycker man om all incklusive, så ska man självklart ta det och det är absolut inget fel med det. Det är långt ifrån bara feta (vad nu det har med saken att göra?) och fulla människor som väljer det och bor på såna hotell.
 • Äldre 14 Jan 03:59
  #17

  Vi hade nog istället valt bara inclusive, finns på Ving tex. Där ingår frukost varje dag, lunch/middag fem dagar i veckan, dryck till måltiderna och barn under 12år äter gratis alla dagar. Det förutsätter ju dock att man tänkt sig utanför hotellet för att äta ett par dagar. Om inte, så är ju all inclusive likaså bra att ta :)


Svar på tråden Vart åka när man aldrig varit på charter
Logga in
Bli medlem