• Svitch­an
    Äldre 6 Feb 22:12
    4797 visningar
    8 svar
    8
    4797

    Besatt av vikt.

    När man går runt och tänker på vikt och blir som lite besatt så kan det minsta lilla få en att fastna i tankarna ännu mer. Jag själv var besatt av min vikt i flera år och mådde sämre och sämre av olika anledningar och så blev jag magsjuk och märkte att jag gick ner i vikt. När magsjukan blev bättre så fortsatte jag och kräkas och var fast! 

    Det är en mardröm, så innan det går längre gör något åt det nu. Gör som någon annan sa tidigare i tråden - kasta ut vågen! Man blir så lätt fixerad vid siffrorna, inget annat spelar roll. Så småningon kommer våren så passa på att gå ut på promenader (kanske med någon vän som du kan prata om det jobbiga med?), en shopping runda på stan? Bara att få komma ut lite då och då kan göra så mycket eftersom att det är ofta lättare att börja grubbla på saker när man är hemma.

    Om du inte känner att du kan prata om dina problem (för jag antar att det är något bakom liggande som tynger ditt hjärta) med någon du känner det finns alltid hjälp att få hos Doktorn. Be om att få träffa en kurator.

    Jag hoppas du kan få dom dumma tankarna att försvinna, men ta tag i det nu för att det blir svårare och svårare ju längre du väntar. Lycka till! 

Svar på tråden Besatt av vikt.